Annons

Önskelistan till min födelsedag

Imorgon den 23 mars fyller jag 30 år. Med tanke på min nuvarande livssituation (som jag kan berätta mer om lite senare, när jag orkar) så finns det en hel del andra mindre ytliga saker än inredning som står på min önskelista just nu. Men, om jag såhär i sista sekunden skulle drista mig till att räkna upp några prylar till hemmet som jag mer än gärna skulle vilja ha inslaget i papper imorgon, så skulle den drömönskelistan se ut ungefär såhär.

Uppifrån och ner: Knalligt rosa handdukar från Marimekko, som man blir glad av. Favoritapan från Kaj Boyesen, drömfåtöljen Svanen i svart skinn, ekollonvaserna från Svenskt Tenn, små dessert-/teskedar till min bestickserie Vivianna från Danskdesign, roliga inrednings- och konstböcker, Aaltos klassiska vas i klarglas från Designonline och sist men inte minst en Moccamaster från Bagaren&Kocken.

Kategorier:

Kommentarer

 • Så många fina saker du vill ha. Vasen från Aalos står också på min önskelista. Grattis i förskott! Ha en bra dag! Kram

 • InneoUte-Malin skriver:

  Verkligen fina saker! Jag kan kopiera önskelistan rakt av – bortsett från Aalto-vas och Moccamaster som vi redan har. Beträffande moccamaster kan jag verkligen rekommendera vår https://www.tretti.se/hushallsapparater/kaffe-espresso/kaffebryggare/moccamaster-cd. Lite annorlunda design – men lika gott kaffe! Hoppas du får en fin dag! 🙂 Här hemma firar vi en 9-månadersdag imorgon, en bit kvar till 30. 😉

 • A. skriver:

  Hang in there tjejen. Det kommer ordna sig! Grattis i förskott! Hoppas att du får en underbar sista dag som 29-åring.

 • Grattis i förskott! Mycket fint du vill ha! Ha det bra! Kram, kram!

 • Maja/Cactusvit skriver:

  Ett stort grattis Frida i förskott! Hoppas du kan njuta av din födelsedag och att allt ordnar sig till det bästa för dig. ~ Maja

 • Malin skriver:

  Vad mycket fint du önskar dig. Aalto-vasen fick jag av Hampe på alla hjärtans dag, så nu är den strykt från min önskelista, men nu när jag såg ditt kollage är det troligen nytt som får fyllas på där ist:P tex svanen:) Kram

 • Sara Louise skriver:

  Så kul att du fyller år imorn, för det gör jag också 😀

  GRATTIS! <3

 • Purple Area skriver:

  Supermycket grattis!! Hoppas du får en toppen födelsedag och att det blir några tjusiga designpaket.

 • Lina, Curve skriver:

  Vad än du går igenom så hoppas jag det löser sig till det bästa och du kan njuta av din födelsedag!

 • Sara - Zassi skriver:

  Åh GRATTIS!!

  Nuvarande livssituation? Hmm.. det låter allvarligt!

  En moccamaster… ..suck.. Det är min drömbryggare oxå!

  Missa inte att du kan TÄVLA hos mig om ett superfint dunägg.

  Ha det bäst!

  Kramkram

 • Livet i byn skriver:

  Vilka fina saker på din önskelista!! Grattis så här lite i förskott!

  ~Livet i byn

 • Proforma skriver:

  Aaltovaser har jag redan, en i klarglas och en vit! Svanen och Moccamaster skulle jag där emot inte tacka nej till!

  Frida… efter regn kommer solsken! 🙂

  Hoppas du får en jättefin födelsedag!

 • Camilla skriver:

  En moccamaster får gärna flytta in hit med.

  Ha en trevlig söndag, skickar en värmande kram också…

 • Anonym skriver:

  Vill du vinna en ny mobil?

 • Anna-Karin skriver:

  Hoppas du får en fin födelsedag imorgon och att det där andra löser sig till det bästa.

 • Ida skriver:

  Hoppas du får en bra dag, och jag hoppas verkligen du får den där apan som du önskat dig så länge nu 🙂

 • GRATTIS i förskott! Jag önskar dig en riktigt bra födelsedag helt oavsett din livssituation. Marimekkohandukarna skulle gärna få flytta in hos mig…

 • lina skriver:

  frida, jag hoppas att du får något fint i present. men mest av allt hoppas jag att allt löser sig och att du tar hand om dig själv. en själv är det viktigaste du har. glöm inte det och var stark.

 • Hanna skriver:

  Vad det än är du går igenom så hoppas jag att det leder till något gott, ofta gör saker det även om det inte verkar så just när man är i det:). Läser din blogg dagligen och tycker du är superduktig! Ha en underbar födelsedag! Kramar

 • Liza skriver:

  GRATTIS i förskott! Hoppas att din livssituation löser sig…

  KRAAAAAAM1

  Liza

 • Anna skriver:

  Vad mycket fint du har på din önskelista! Hoppas allt ordnar sig och att du får en jättefin födelsedag! Kram Anna

 • Annika skriver:

  Vilken härlig lista! Mycket fint där. Jag återkommer med mitt stora grattis imorgon! 😉 Stor kram!

 • Isabelle skriver:

  Det var en snygg önskelista! Skulle också kunna tänka mig det mesta på den, speciellt fåtöljen. Grattis i förskott, ha en riktigt fin födelsedag!!

 • Anonym skriver:

  Hej där!!!!

  Grattisi förskott så här dagen innan!!!

  Tänkte höra med dig som e bäst på Inredning, jag är en glad inredningsamatör och håller på att fixa om här hemma V-rummet) lite. Vi gillar den minimalistiska stilen men är sugna på att smyga in lite orientalisk stil/detaljer. Har du nåt tips på just den orientaliska biten? Har du kanske nåt äldre inlägg med just detta?

  Ha en fortsatt trevlig kväll och ha en underbar 30 årsdag imorgon!!!

  MVH Mia

 • Ta hand om dig. Hoppas att Du får en fin födelsedag i morgon!

 • Bodil skriver:

  Önskelistan skulle kunnat varit min. Gillar allt. Passar på idag att gratulera i förskott i fall jag glömmer i morgon. Hoppas du får en toppendag. Var rädd om dig. Många grattiskramar kommer från den andra kusten.

 • Fyraihuset skriver:

  Grattis i förskott och hoppas att din situation löser sig sig till det bästa.

  /Nina

 • Hanna skriver:

  Grattis i förskott!

 • Elenore skriver:

  Grattis i förskott!

 • House of Jammi skriver:

  Grattis på födelsedagen! Det låter allvarligt med livssituationen – men även om det är jobbigt och ser svart ut så kan sådana saker vara en chans att få det ännu bättre i slutändan. En Svanen hade jag gärna haft också, Aalto vasen finns redan här hemma. Moccamaster, nej tack – vi har en automatisk kaffemaskin som gör världens godaste latte på två knapptryckningar. Mums.

 • Ett stort varmt grattis på din stora dag (imorrn) och en lika stor och värmande kram!

  Solen kanske inte alltid lyser lika starkt, men den finns där bland molnen!

  /Caroline

 • GRATTIS i förskott!

  Aalto-vasen och den söta apan hade jag också velat ha! 🙂

 • Annette skriver:

  Grattis i förskott!! Ha en fin födelsedag!!

  Kram Annette

 • Hoppas du får allt fint du önskar dig och lite till.

  Kram

 • malin skriver:

  Glöm inte bort dig själv och dina vänner!!!

  Många kramar till födelsedags"barnet!

 • Lala skriver:

  I motvind lyfter draken..

  Hoppas du får apan, tycker det är så gulligt att den återkommer så flitigt 🙂

  Grattis i förskott

 • Lena skriver:

  Grattis i förskott gums! Har Moccamastern och vi älskar den. Fast vi körde på vitt istället. Lite otippat kanske. Hoppas att du inte har det alltför jobbigt annars och att allt ordnar upp sig snarast. antar bara att det är något negativt eftersom du skrev "när jag orkar" men du kanske ska ha bäbis och försöker skriva mellan kräkningarna? 😉

 • Ingela skriver:

  Gratulerar på den stora dagen! Hoppas att du får en fin födelsedag! Jag hoppas att allt löser sig för dig, vad det än är som händer i ditt liv just nu. Kom ihåg att du är grym – jag slutar aldrig att fascineras och inspireras av dig, din företagsamhet och energi! 🙂

 • Chic Ada skriver:

  Grattis Frida! Hoppas du får en underbar födelsedag och allt ordnar sig till det bästa! Det finns bara fina saker på din önskelista. Marimekkos rosa handdukar står också på min önskelista. Såg dem hos min kompis och blev kär i dem.

 • Annika skriver:

  Grattis grattis!

  apan vill jag så gärna med ha =)

 • jens skriver:

  Hej! Ser att du önskar en Moccamaster! Köpte en sådan för två veckor sedan, är såååå nöjd med den, sen tycker jag att den är snygg dessutom!

  Grattis på födelsedagen!

  Hälsningar Jens.

 • Lovisa skriver:

  Stort Grattis Frida! Kram, Lovisa – trogen läsare 🙂

 • Madelene skriver:

  Instämmer med alla andra! Grattis på födelsedagen! Jättefina saker och jag hoppas att det andra löser sig till det bästa, vad det än är.

 • Märta skriver:

  Grattis, grattis, grattis!

  Du lär aldrig ångra Moccamastern, den går varm här hemma =)!!

 • Livet i byn skriver:

  Grattis i förskott, det var fina saker på din önskelista.

  ~Livet i byn

 • Såg att du hade en underbar födelsedag och bra val du hade på din önskelista! Jag har både handdukar och Vasen!

  Ett stort grattis i efterskott och må så gott det går!!

  Kram Karin

 • Micki skriver:

  Vilken gullig apa!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.