Annons

Nominera din favoritbutik

För andra året i rad sitter jag i juryn för Stora detaljhandelsdagen, som arrangeras av tidningen Market den 13 maj på Oscarsteatern i Stockholm. Vi har till uppgift att utse Årets butik. Årets Köpcentrum och Årets Kedja. Det kan handla om precis vad som helst, alltifrån inredning och mode till mat eller elektronik. Vill du nominera din favorit har du ytterligare några dagar på dig. Nominera kan du enkelt göra genom att klicka på den här länken.

Kategorier:

Kommentarer

 • Har några favoriter jag ska nominera, måste vara jättekul att sitta i juryn, ha en bra dag hälsar Desajna

 • Va roligt att du är med i juryn! Ha en bra dag!

 • Anonym skriver:

  Cafe Latte är den välkända vuxen-vällingen! 😉

 • jannica skriver:

  din bloggdesign var jättesnygg ':D har du fixat den själv'?

 • Annica skriver:

  Får du nominera som sitter i juryn? Vilka skulle du i så fall välja?

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.