Annons

Ljushuset

I vår släpper Zero en rad belysningsnyheter, bland annat det här lilla ljushuset. Armaturen som är formgiven av Tomas Sandell kom till efter en utställning på Galleri Brändström som hade just namnet Lighthouse. Lampan är tillverkad av pulverlackad plåt och finns både för inomhus- och utomhusbruk.

Foto: pressbild Zero

Kategorier:

Kommentarer

 • Sofie skriver:

  Vilken hit!

  Gillar linjerna och formen…

  Ett sånt hus skulle jag

  vilja ha utanför mitt hus 🙂

  Tröttnat lite på ljuslyktor vid trappan…

  Trevlig fredag!

  SOfie

 • InneoUte-Malin skriver:

  Kul idé! Det mesta Tomas Sandell tar i blir succé. Säkert även det här. 🙂

 • Ett litet tänt hus framför sitt hus, det hade kunnat bli fint, lyser upp fint på vinterhalvåret. Man hade kanske kunnat måla en liten text på huset !? ex: VÄLKOMMEN !! ha en bra helg, hälsar Desajna

 • Anna Johansson skriver:

  Vilken gullig lampa!

 • Isabelle skriver:

  Härligt när det tänks "utanför ramarna". Kul idé!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.