Annons

Fjärilskeramik

Hur söta var inte de här produkterna från Polly George med fjärilsdetaljer? Skulle kanske passa till min fjärilslampa från Zara Home? Nåja, de är nästan lite för gulliga för min smak, men en eller två delar hade jag absolut kunnat tänka mig som komplement till en vit servis.


Foto: Polly George

Kategorier:

Kommentarer

 • Fyraihuset skriver:

  Flaskorna var ju jättesöta, de skulle vara fina att ha till kaffemjölk.

  /nina

 • Annika skriver:

  Den lilla kannan får gärna flytta hem till mig. Jättefin!

 • InneoUte-Malin skriver:

  Otroligt fint – men lite för mycket som hel servis. Tyckte flaskorna var otroligt söta! 🙂

 • smäm skriver:

  påminner om din dukning med fjärillar du gjorde för något år sedan. dom rippar dig 😉 jättefina.

 • Helen skriver:

  Jättesöta!

 • kevser skriver:

  Guud vad söööööta

 • Proforma skriver:

  Flaskorna är ju hur söta som helst! Dom skulle jag kunna tänka mig!

 • Emsan skriver:

  De var mycket fina, men inte lika luftiga som lampan du har. Men det är ändå en fin idé. När kommer du till norra Norrland bruden? Några föreläsningar här uppe?

 • Lena skriver:

  Min favorit är helt klart tekannan, men som solo till vita temuggar då annars håller jag med om att det blir lite för mycket.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.