Annons

Fina posters

Jag köpte den brittiska tidningen Elle Decoration UK igår och fick syn på de här fina affischerna i ett av inredningsreportagen. Jag gillar verkligen budskapsplanscher men har tröttnat lite på "Keep Calm and Carry On", som blivit lätt överexploaterade den senaste tiden. Även om de för all del är fina, och det tankesättet verkligen kan behövas i finanskristider som dessa så tyckte jag det var kul att hitta lite variation. Dessa kan du köpa från Bold & Noble. Pris per styck cirka 295 kr + frakt.

Foto: pressbild Bold & Noble

Kategorier:

Kommentarer

 • Jag stoltserar ändå – överexponerad eller ej – med en solgul Keep Calm-tavla hemma. Ögat behövde möjligen vila lite, men nu står den där igen 🙂 Jag har tittat på trycken från Bold & Noble och funderar på den abstrakta Ginkgo med virrvarriga streck. Fin!

 • Jag har också tröttnat på Keep Calm-trycket, så jag blev jätteglad åt dessa. Riktigt fina!

  Jag har en sak till dig: https://inredning.webblogg.se/2009/january/utmarkelse-1.html

 • Fyra i huset skriver:

  Tänk va roligt det är i blogg svären ändå, vi är trötta på keep calm medans ens vänner aldrig ens hört talas om Keep Calm eller vet hur dessa affisher ser ut.

  Jag fick en ärtgrön av min syster i julklapp och hon fattade nada när hon klickade hem den… vill du verkligen ha den här var frågan :-D.

  Jag gillar budskapsaffisher så fortsätt visa, kul att det kommer fler varianter så kanske det inte blir så överexponerade.

  /nina

 • Annika skriver:

  Åh, fina! LOVE-trycket skulle passa fint hemma hos oss. Det röda.

 • Martina skriver:

  Love tavlan var hur fin som helst!

 • "MINA FÄRGER" och helt i min smak, snygga !!!!

 • Lizaloop skriver:

  Ja jättefina!

  Jag röstar såklart på dig om bloggpriset 😉

 • Magnus skriver:

  Vänsterbilden är faktiskt från Love park i USA, ett monument som står där.

  Lite lama tycker jag.

  Gjorde en bild och en film på min sida här om senaste tidens vikt och idealdebatt.

  http://www.studioblodrod.blogspot.com

  Värme

 • Daniel skriver:

  ROSA KÄRLEK gillar vi i stugan!

 • Emma skriver:

  Snygga 🙂

 • Malin skriver:

  Fina! Är så sugen på boktäver i nån form till väggarna, finns ju så mycket så det är svårt att välja dock…

 • Riktigt fina och väldigt Frida-aktiga! 🙂

 • Anette skriver:

  Så fina 😉

 • Designtjejen skriver:

  Dom här var faktiskt jätte snygga! Jag gillar också liknande tavlor.. men vill också ha dom lite "unika" 🙂

 • Caroline skriver:

  Så enkelt och så snyggt. Mindre är mer :).

 • Emmeline skriver:

  nej, jag älskar fortfarande Keep Calm, fast jag har inte köpt någon ännu…sant som någon skrivit att "vi här" "vet att den är ute" innan de flesta inte ens vet att den finns.

  Såg idag hur någon blev hackad på för sin Keep calm på Design*Sponge. Jag ska skaffa mig en, det är mitt hem, och det jag gillar kommer in där vad som en är trendigt. Fast jag vet inte vilken färg ännu, måste bli klar med hallen först. Kan inte se den i något annat rum.

 • Anonym skriver:

  finfin.

 • Bettina skriver:

  Å, vad kul att du tipsar om tavlor och konst! Det gillar jag som är barnboksillustratör och själv bloggar om mitt jobb, jag målar mycket till barnrummet och älskar mitt jobb! Kul och roligt med lite personliga saker!

  Kika gärna in hos mig om du vill!

 • Lina skriver:

  Det finns massor av liknande motiv hos http://www.easyart.se och de ramar även in. Easyart är dessutom billigare och har en svensk site.

 • Fia skriver:

  Hittade just denna på Mynewsdesk där det finns en länk till en site där man kan köpa tavlan Keep calm carry on i grönt eller rött. https://www.mynewsdesk.com/se/pressroom/easyart/pressrelease/view/ord-paa-vaegg-wordart-fraan-easyart-se-434516

 • Johan skriver:

  Easyart är den bästa siten om man vill köpa snygga posters och canvastryck. De har även konsttryck (finare kvalitet) och begränsade upplagor SAMT kan rama in alla tavlor och man kan själv se hur tavlan kommer att se ut i olika ramar online vilket är grymt!!

 • Hannes skriver:

  Oj, dem var snygga tycker jag!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.