Annons

Designspaning på IKSU

Under julledigheten passade jag på att köpa ett månadskort på IKSU, för att kunna mellandagsträna lite tillsammans med mina hemvändande Umekompisar. Sedan jag hade årskort på det stället har det hänt en hel del. Man har byggt ut och byggt till och möblerat om och skapat en av Nordens största träningsanläggningar. I entrén möts man bland annat av ett helt hav av Ninjor från Berga Form som inte bara passar där utan också är utmärkta utemöbler på en altan. Känns lite långt borta nu när det är -15 grader ute, men det kanske kan vara något att ha i åtanke framåt sommaren. Och ni som har förmånen att träna på IKSU året om, se till att njuta av vila på de här stolarna emellanåt också!


Foto: Frida Berglund, Husmusen.blogg.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Mia skriver:

  Fina, och vädigt hygieniskt ju!

  Kram M

 • Bokmalen skriver:

  Jag tränar där men har "inte tänkt på" stolarna… eller ja, jag har ju sett dom men är inte så kunnig inom design å så… Nu ska jag njuta desto mer när jag vet! Kramen, Maria

 • De där gillar jag. Mikael skulle falla pladask om han såg dem. Kul när anläggningar, hotell och restauranger satsar på design!

 • Hanna skriver:

  Fy vad jag gillar golvet, ialla fall färgen på det! Trevlig lördag!

 • Johanna skriver:

  Fina bord också. Jag gillar foten/fötterna på dem.

 • Susanne skriver:

  Väldigt enkel, men superläcker design! Stilrent och vitt. Frågan är hur sköna de är att sitta i?

 • Lina i Umeå skriver:

  Visst är det kul att IKSU ständigt utvecklas och blir bättre. Senaste åren har det ju växt till nästan tredubbel storlek mot hur dte var i början. Det är verkligen en anläggning att vara stolt över!!!!

 • Anna skriver:

  Ååå, vad jag saknar IKSU! Jag hade inte tränat där på ett tag även innan vi flyttade, men nu när jag inte kan då saknar jag det verkligen… Kram Anna

 • Frida skriver:

  Visst är IKSU en helt fantastisk träningsanläggning. Jag hann med flera pass under mellandagarna och är imponerad dels av bygget (med alla fina möbler, de nya lokalerna och den utbyggda styrketräningsdelen) dels av hur många personer/aktiva Umebor som faktiskt kom och tränade trots att det var röda helgdagar och ledighet på schemat. Jättekul!

 • Hej hej!

  Dom där stolarna är så snygga!

  Dreglade över dom i somras. Hade

  inte tackat nej till att ha på uteplatsen. 🙂

  Ha en fin dag! Kram

 • Inga snygga utemöbler. De finns ju i en massa konstiga starka färger och det gör dom verkligen inte bättre. Karlssons Salonger i Jönköping har de på sin uteservering – i spygrönt och spyoranget (ursäkta ordvalet).

 • Britta skriver:

  Ojojoj vad du fick mig att sakna Umeå & IKSU ffa. Inget SATS i världen kan mäta sig mot den anläggningen.

 • De stolarna är så läckra!

  Kram Karin

 • PLess skriver:

  Ja IKSU tillhör ju verkligen en av Umeås stoltheter. Skönt att man har möjlighet att åka dit varje dag 🙂

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.