Annons

På önskelistan: Designdetaljer

Det är många som har undrat vad jag önskar mig i julklapp. Ju äldre man blir desto svårare tycker jag det är (och känns) att författa en lång lista på saker man vill ha. Speciellt om man som vi bor i en tvåa som redan är fylld med det mesta. Men visst finns det saker att tråna efter i inredningsväg, som kanske inte står högst upp på inköpslistan när man ser till akuta behov. Här är några av mina önskeklappar som kvalar in under kategorin ”kanske onödiga men ändå väldigt, väldigt fina designprylar” som skulle göra mig glad.

1. Norway Says och Muutos fina ljusstake Gloria 2) Caroline Wetterlings fina växthus Gro 3) Fler fina träfåglar från Architectmade 4) jag vet att jag är tjatig, men de fina korgarna Code Basket av Ola Wihlborg hänger med på önskelistaönskelista 5) Träapan från Kay Bojesen 6) Svenskt Tenns fina skydd för tändsticksasken, med kloka ord ingraverade på toppen 7) De fina ljusstakarna, gärna i två olika höjder, också de från Svenskt Tenn 8) Block Lamp från Design House Stockholm gärna en liten och en stor (hur man nu får tag på den mindre, för den ska tydligen ha utgått ur det ordinarie sortimentet) 9) de fina ekollonvaserna från Svenskt Tenn. efter

Kategorier:

Kommentarer

 • Proforma skriver:

  Visst har man samlat på sig mycket under åren men visst trånar i alla fall jag efter mycket ännu. Min lista kan bli lååång men samtidigt är det saker som jag faktiskt kan klara mig utan också… kanske 🙂

  Ha en riktigt skön helg!

 • Lina i Umeå skriver:

  Tändsticksasken är ju ljuuuuuvlig!

 • Maja/Cactusvit skriver:

  Önskelisterna blir bara kortare och kortare med åren… men dyrare! =)

  Älskar verkligen dom där ekollonvaserna. Min syster brukar köpa med sig en nästan varje gång hon är in på Svenskt Tenn. Ha en mysig lördag, kram Maja

 • Anna Johansson skriver:

  Bara (och bra) klassiker!

 • Annika skriver:

  Jag önskar mig också många av de sakerna, men sedan sonen kom så är man inte högprioriterad längre! 🙂 Skämt åsido, så har jag och maken köpt oss en fin TV i julklapp. Så min personliga önskelista minskar inte det här året! Ett lyxproblem, dock, som tur är. Har ni kommmit till Umeå ännu? Kram

 • Linda P skriver:

  Många klassiker ser jag! Hoppas tomten kommer med det du önskar dig 🙂

 • Anna skriver:

  Åh dessa saker skapar ha-begär hos mig på en gång! Vem blev vinnaren i stelton-tävlingen förresten?

  Ha en trevlig lördag.

 • Zizzie skriver:

  Apan är så härlig 🙂

 • Jessica skriver:

  om tomten känner sig riktigt generös , skulle jag gärna vilja ha några flow, en, två , tre eller så… vilken dröm

  Tror inte att jag varit nog snäll dock.

  Hoppas att du skött dig bättre, ätit gröt varje dag etc.

 • Linnea skriver:

  Bli medlem och få gratis presentkort på H&M !

  https://www.gratisklader.se/Register.asp?r=1470 🙂

 • Jag skulle glatt skriva; "Jag kommer alltid att tänka på Dig när jag ser Boyesens apa," men så insåg jag att det för icke invigda kan misstolkas. Med invigda menar jag alla som läst Din blogg länge, vet vad Du gillar och att Du önskat Dig den länge. Hoppas Du får den i år! 🙂

 • lisa skriver:

  den lilla block lamp finns på en design house stockholm outlet utanför båstad, kanske inte hjälper så mycket när man bor i uppsala men de kanske skickar på post 🙂

 • Anna-Karin skriver:

  En ekollonvas hade inte varit dumt.

 • Linda P skriver:

  Psssst…. Frida- din ljusstake kommer att reas på Urban Livings mellandagsrea den 26 dec. Bara ett litet tips 🙂

 • Bodil skriver:

  Det kunde varit min egen lista. Finfina saker.

 • Anna Linde skriver:

  Otroligt fin ljusstake !! skulle gärna få pryda mitt bord =)

 • Madeleine skriver:

  Pipfåglarna har jag:) häftiga!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.