Annons

Cylindervas till annat än blommor

När min syster hälsade på mig här i Göteborg för ett par veckor sedan besökte vi Granits julklappsmorgon. De hade öppet butiken från klockan 7 på morgonen och bjöd på både glögg och pepparkakor och fina rabatter. Var man där riktigt tidigt (vilket vi var, eftersom jag skulle på jobbet sedan) fick man hela 30% rabatt på sortimentet, så jag passade på att köpa hem en jättestor cylindervas och ett lika stort blockljus, för ett arrangemang till vardagsrummet. Förhoppningen var att det skulle räcka i en evighet, men icket! Igår fick jag nämligen byta ljuset. Men missförstå mig rätt, det beror inte på dålig kvalité utan på att jag eldat det morgon, middag och kväll hela december. Mysigt är det, och så här såg det ut imorse.

Kategorier:

Kommentarer

 • Å skriver:

  Enkelt & väldigt vackert !!

 • Zarah skriver:

  Fantastiskt snyggt!! …nu blir det till att leta cylindervas…!! 😀

 • Hem och Lycka skriver:

  Otroligt vackert! Jag har fyllt min vas med clementinter och satt ett julrött band runt min.

 • Det var riktigt snyggt! Läckert med en så stor vas och ljus! Ha en mysig dag!

 • Nina skriver:

  Så fin ide med nøtter i vasen med lys. Den skal jeg ta med meg videre:) Ha en fin dag hilsen Drops:)

 • Nina skriver:

  Så fin ide med nøtter i vasen med lys. Den skal jeg ta med meg videre:) Ha en fin dag hilsen Drops:)

 • Maria skriver:

  Jättefint var det! Jag har nyligen köpt en hög cylindervas men har inte riktigt kommit på vad jag ska ha den till än. Den är lite för hög för ett ljus. Ideer finns men sen ska man genomföra dem också …

 • Anna J skriver:

  Jäätefin idé, det vill jag också göra. Fanns allt på Granit? Även grejerna runtom?

 • ☆ m a l i n . skriver:

  Så snyggt det blev! Enkel idé som blev väldigt mysigt julig 🙂

 • Mill skriver:

  Vilket bra tips! Tack!

 • Malin M skriver:

  Vad lustigt, jag har köpt och gjort i ordning PRECIS likadant med likadan vas, snöflinga och snöre från Granit och med hasselnötter och ljus i, bara kanelstängerna som fattas i min. Jag ska nog leta i skafferiet efter lite kanelstänger att slänga i, ser så fint ut!! =)Så tack för tipset med kanelstängerna! Kul att vi gjort likadant… =)

  /Malin M

 • Mickan skriver:

  Vad fint det blev med nötter och kanelstänger i! Det ska testas, tack för tipset! =)

 • Mrs. b skriver:

  Jättesnyggt! Har själv funderat länge på en liknande "ljuscylinder".

  Vilket fint hänge du dekorerat med!

 • Linruz skriver:

  Det enkla är ofta det snygga.

  Granit har så mycket fiffiga snygga saker..

 • Gisela skriver:

  Skitsnyggt ju!

 • Jellon skriver:

  Enkelt och sååååå otroligt smakfullt!! //Märit

 • Anonym skriver:

  härlig blogg kolla gärna in dagens blogganalys

 • Anette skriver:

  Så fint! Härlig inspiration 🙂

 • Proforma skriver:

  Riktigt snyggt!

 • Mäh, varför tänkte jag inte på det… Såklart skall det vara nötter i cylindervasen med 😉

 • Lina skriver:

  Men så fiiiiiint!

 • Natalie skriver:

  Vad snyggt med ljuset och det 🙂

 • Maria skriver:

  Superfint och enkelt är det!

 • Helen skriver:

  Vad fint, jag skulle också vilja ha en sån stor cylindervas.

 • mormor Hannele skriver:

  Röda äpplen i den.

 • karin skriver:

  Bra idé. Ska på en inflyttningsfest i helgen och har inte köpt någon present ännu. Detta fina tips passar kanon!

 • Camilla skriver:

  Jättefint verkligen,,gav mig många ideér om en vas jag har hemma. Tack för en underbar sida med MASSOR av fina och fiffiga tips.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.