Annons

På önskelistan: Fyra vita förvaringsdrömmar

Jag är ständigt på jakt efter smarta förvaringslösningar som kan underlätta vardagen. Här har jag samlat fyra vita designklassiker och förvaringsdrömmar som jag inte skulle tacka nej till. Mest förtjust är jag nog i byrån Snö.


Foto, uppifrån och ner: Slapshot förvaringssystem från De Nord, Snö byrå från Asplund/Bolin/Sandell, Gretih skåp 8223, från Artic förvaringssystem från Voice.

Kategorier:

Kommentarer

 • alacs skriver:

  Snygga alla 4, men bäst tycker jag om Gretih.

 • Anonym skriver:

  fina byrån. 🙂

  förresten bli medlem på https://www.gratismode.se/?c=8533 . man får gratis present kort på H&M, Kicks, MQ, Guldfynd, IKEA, Gina Tricot, Vero Moda. det är helt gratis och jätte lätt att samla poäng. blir du medlem på min länk får du 50p på engång.

  lycka till!

 • Mrs. b skriver:

  Ja, dom är bra snygga alla fyra. En Snö hade jag inte tackat nej till!

 • Emma skriver:

  förvaringsgrejer kan vara s¨å trista, men dessa var ju irktigt fina!

 • Ja, Snö är helt klart en favorit även för mig. Kanonsnygg!

 • /B skriver:

  Jaaaa tack till Snö! Siom jag har suktat och längtat och varit på vippen, men insett att jag inte har råd. Än i alla fall. snyft

  Även Norrgavel har förvaringslösningar to die for.

  /B

 • Anniizz skriver:

  Alla är jättefina!

 • Annika skriver:

  Byrån från Snö-serien är en av mina favoritmöbler alla kategorier. Har ingen själv – ännu… 😉 Nu har snön kommit till Umeå. Vitt och vackert! Ha en fin dag!

 • Sussi skriver:

  Jag skulle lägga till Alex på IKEA!

 • Grethi var underbart o skulle passa fint i vår hall! 🙂

 • charlotte skriver:

  Fina allesammans! Vi lever lyckliga med en Snö hemma hos oss. Snygg och generös!

 • Snöbyrån är verkligen kanonfin! Står på min önskelista också.

 • Anna-Karin skriver:

  Vi har en helvit artic med fyra skåp här hemma och är supernöjda med den.

 • Den tredje byrån var riktigt fin!

  Kram Sandra

 • Kattis skriver:

  Asplunds och Ulf scherlinbyrån är mina favoriter. Visste du att vissa av ulfs möbler går att få i alla Alcro Design kulörer?

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.