Annons

Vet ni vem som ringde igår?

Igår kväll när jag låg och halvslumrade framför en dålig TV-serie ringde det på mobilen, det var Kristin Karls, som har formgivit de nya ljusstakarna Ljuspunkt för designsamarbetet mellan Konstfack, Röda Korset och Ica. Det tog ett tag innan poletten ramlade ner, men oj så kul att hon hörde av sig. Kristin hade nämligen sett mina bilder på bloggen och ville låna dem som produktfoton. Lycka! Kristin berättade att också att det tagit nästan ett år från skissbordet, till färdig produkt i hyllan och att hon först hade ritat Ljuspunkt i glas, men att hon fått byta material under tillverkningsprocessen av kostnadsbesparande skäl. Visst hade det varit kul att se dessa guldklimpar i en glasmodell också? Så, kan inte Kosta Boda eller Orrefors ta hand om det? Jag skulle vara den första i kö för att få köpa dem.


Foto: Frida Berglund

Kategorier:

Kommentarer

 • Lallis skriver:

  Vad roligt!:)

  KRam Lallis

 • Underbart, Frida! Bilderna är verkligen fina, så jag förstår att hon hörde av sig! 🙂 Jag har inte kommit mig till ICA än, men jag måste se till att få några sådana ljusstakar, för de är grymt snygga. man blir så glad när saker som går till goda ändamål också har snygg design! Mer sånt!

 • Vad kul!!!

  Jag ställer mig i kön :-)!

  Kram // Elin

 • Vera med flera skriver:

  Vad roligt! Och jag förstår henne, du är ju otroligt duktig på att ta fina bilder!

 • Malins Dubbelliv skriver:

  Vad kul att hon ringde! Jag har inte sett några på vårt ICA, när kommer de ut i affärerna? Jag kommer garanterat köpa, gillar dem skarpt!

 • Jag förstår henne, dina bilder är otroligt fina (alltid:-))Vad roligt!

  Kram Åsa

 • Otroligt roligt! Det är ju så viktigt med bra produktbilder. Du/ni är verkligen superduktiva på att på ett enkelt sätt lyfta fram produkterna.

 • Elin skriver:

  De är jättefina! Jag hoppas jag hinner köpa ett par innan vi åker långsemester på söndag…

 • Michaela skriver:

  ¨Gud vad roligt, verkligen…tänk om man kunde ta lika fina foton 🙂

 • Maria skriver:

  Du är verkligen duktig på att ta fina kort så jag förstår att hon hörde av sig. Jag köpte två stycken vita, när jag kom hem och skulle sätta ner ljuset så sa det kras i den ena. En ensam kan man ju inte ha. Så jag köpte två till, och satte ner ljuset betydligt försiktigare andra gången. Så nu har jag en i gömmorna i reserv ifall jag krasar en till. Den verkar väldigt ömtålig för jag tryckte inte hårt. Väldigt fina är de i alla fall!

 • sara skriver:

  så roligt, grattis 🙂

 • Maria B skriver:

  Orrefors har redan snarlika ljusstakar i glas, "Lightstones", formgivna av Lena Bergström.

 • Linnéa / ELW skriver:

  Vad roligt, bilderna är verkligen jätte fina.

 • Lina i Umeå skriver:

  Grymt fina, skulle verkligen göra sig i glasformat också!

 • Linda skriver:

  Grattis! Alltid lika trevligt att kika in på din blogg 😉

 • Markus skriver:

  det kan fan inte vara vanligt att något sådant händer 🙂 får graulera jag skulle personligen tyckt det var jättekul.

 • dahlarna skriver:

  Vad roligt! Men jag förstår att hon ville använda dina foton! De är grymt fina! Hoppas att du får en bra dag! KRAM!

 • Emma skriver:

  Det hade nog varit attans snyggt. Men jag förstår att dem vill använda bilderna för de är rackarns snygga!

 • Linda P skriver:

  Lyyyysande, ju! 🙂

 • Sarah skriver:

  Så roligt! Och fullt förståeligt, dina bilder är jättefina! Håller med om att en glasvariant vore toppen!

 • Mia skriver:

  Oj vad skoj, jag du är verkligen duktig på att fota:)

  Kram M

 • Mia.N skriver:

  Vad kul o vilken lycka! Jag ställer mig oxå i kön 🙂

 • Hem och Lycka skriver:

  Men shit vad kul, stort grattis!

 • madde skriver:

  Fina bilder 😉

  Kram MAdde

  p.s. kolla gärna in på min blogg och komentera!!

 • Lilla jag skriver:

  Vilken ära!

 • Lisa skriver:

  Vill du läsa en blogg som har det där lilla extra? Checka in dubbelbloggen, och ha en trevlig kväll! 🙂

 • jenny skriver:

  Grattis!!! Förstår att hon ville använda dom:-)

  Kram/jenny

 • Karin/Theas rum skriver:

  Förstår mkt väl att hon gillade och ville använda din bilder. Du är otroligt duktig!

  Och ljusstakarna är som sagt jättefina!

 • Proforma skriver:

  Grattis!!! Fantastiskt roligt! Blir inte alls förvånad, dina/era bilder är alltid jättefina!

 • Johanne skriver:

  Snygga ljusstakar!

 • Åh vad roligt! Kan förstå att hon fastnade för dina härliga bilder. Kram Sandra

 • Sofia skriver:

  Åh såg de där på ICA i helgen. De är riktigt snygga!

 • Nilla skriver:

  Vad roligt! Grattis Frida!

 • Linda skriver:

  Hej Frida. Tack för ett bra tips på ljusstakar. Köpte två paket idag, ett till mig och ett till min syster i USA. När jag kom hem och satte ljusen i mina ljusstakar kom jag på att fyra stycket får utgöra årets adventsljusstake. Det blev jättefint! 60 kr till Röda korset känns också bra. Så nu måste jag gå till ICA igen, och köpa ett nytt paket och skicka till syrran.

 • B skriver:

  Supersnyggt med flera ljusstakar tillsammans, mina två på soffbordet såg genast lite torftiga ut…

 • Anonym skriver:

  Mycket fina stod ock kikade på dessa i dag men lite roliga påminner om silikonimplantat

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.