Annons

Så gör man!

Om du är sugen på att köpa dig en egen Norm-lampa ska du inte låta dig avskräckas av min historia. Man kan faktiskt lämna in den för montering, till en billig peng. Jag betalade bara 250 kronor på NK, för att få hämta den färdig och klar. Gulliga Michael på Normann Copenhagen i Köpenhamn mailade mig också under morgonkvisten och berättade att det finns instruktionsfilmer på YouTube. De visar hur man ska göra, steg för steg, för att undvika "ut-och-in" olýckor och annan frustration. Klicka på play, så ser du hur det ska gå till!

Kategorier:

Kommentarer

 • Emelie skriver:

  Praktiskt! Nu kanske man törs köpa en lampa. Som jag för övrigt varit på jakt efter länge. Men den som söker skall finna. Eller hur det var. Du har en underbar blogg, och jag nästan knarkar den bitvis.

 • johanna skriver:

  coolt 🙂

 • Offida skriver:

  Någon borde göra you tube klipp som visar hur man monterar ikea-skåp…

 • Maria skriver:

  Det måste ju ta år innan man får ihop den där lampan. Tur att slutresultatet är så snyggt så det är värt det.

 • MissStorm skriver:

  Så svårt tyckte jag inte att det var att montera min. Men det tog tid! Ungefär 8h! Och högerhanden såg iof ut som om jag varit i slagsmål med en katt…

  Kram

  MissStorm

 • Underbara You-tube, där finns lösningen på en massa saker!

 • Linda-Lie skriver:

  Alla har vi ett motto här i livet, jag kommer samla ihop dessa som sedan kommer publiceras i min blogg:)

  Jag vill gärna veta vad ditt motto är?!

  Lämna en kommentar i senaste inlägget på min blogg:

 • Malin skriver:

  Herregud vilket jättejobb för att montera ihop en lampa!

 • Juliaa skriver:

  så mysig blogg 😀

 • Johanna.B skriver:

  Ojojoj vilket pyssel! Inte konstigt att det blev lite fel 🙂

  Ha en trevlig helg!

  Kram

  /Johanna

 • Lallis skriver:

  Ja de är ju så fina!

  Kram Lallis

 • Sara skriver:

  Åh jösses vicket "pillgöra" 🙂

  Otroligt att du fick ihop den första!

  Härligt att du skrev en kommentar hos mig.

  Jag har ju helt "tappat" bort dig 🙂

  Kramkram

 • LinaLicious skriver:

  hej hej 🙂 är det någon mer än jag som slutar kolla på IDOL ifall inte ANNA åker ut ? läs inlägget på min blogg å dela med dig av vad du tycker , // Lina

 • Mikaela skriver:

  Men det där fixar man ju på ett kick! 😉

 • karro skriver:

  vad jobbar du som? 😀

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.