Annons

Öppen spis utan skorsten

Är som sagt uppe i Umeå i helgen och hälsar på min familj. Var nyss förbi hos min syrra och hennes kille i deras nyköpta radhuslägenhet på Backen och fastnade direkt för den fejkade öppna spisen. Smart, eftersom den varken kräver skorsten eller ved men ändå ökar mysfaktorn avsevärt. Det finns ju ett otaligt antal modeller i olika prisklasser på olika designbutiker så jag frågade ivrigt vart de hade fått tag på sin. Döm om min förvåning när jag fick veta att den här modellen finns att köpa här av alla ställen. Det hade jag aldrig kunnat tro. Nu kan man skaffa sig en öppen spis för 1900 kr. Det är ju billigare än att köpa en ny tavla om man har en tom vägg över. Och fint blir det, inte sant?

Foto: Frida Berglund

Kategorier:

Kommentarer

 • Lotten skriver:

  Jättefin! Det hade jag aldrig trott att den var från Rusta 😉 Jag får nog ta mig en tur och spana…. Ha det så trevligt i de norra delarna av landet!/ Lotten

 • Frida skriver:

  Rusta kan allt överraska ibland! 🙂 Håller med om att det är väl investerade pengar att köpa en fejk-spis, det är ju så stämningsfullt så här på hösten/vintern. Roligt att de finns i så många modeller också, allt från supermoderna till sekelskiftsstil..

 • Liza skriver:

  Perfekt för oss som bor i lägenhet också.. skulle bli så mysigt hos oss! måste genast visa maken..

  KRAAAAAM!

  Liza

 • Annika skriver:

  Åh, snyggt! Rusta hade jag inte gissat på. Grubbe är trevligt – granne med mig, som bor på Grisbacka. 🙂

 • Proforma skriver:

  Den är ju jättefin… från Rusta, hmm!

  Inte fel med fejk, ibland kan det bli för varm med riktig, särskilt om man är många!

 • Anna B skriver:

  Bra val! Det blev supersnyggt! Kram Anna

 • Lallis skriver:

  Och och wow på samma gång!

 • Lina skriver:

  Oj, vad läckert! Det hade jag mer än gärna haft i mitt hem om det bara fanns plats 🙂

 • Supersnygg och vilket pris!! Rena rama kapet!

  Kram Karin

 • Ellen skriver:

  Wow, att den fina öppna spisen kom från Rusta kunde jag aldrig tro… Har hänt förr att jag blivit förvånad över någon fin produkt hos dem, man kanske skulle ta sig en tur dit nån dag?

  Tack för tipset! 🙂

 • Hanna skriver:

  Säg gärna vad du tycker om min nya design 🙂

 • EMMA skriver:

  mysigt 😀

 • Lina skriver:

  Men så snygg!!!! Tack för tipset en sån vill jag ju också ha. Skulle passa perfekt i vår hyresrätt. Måste ta med min sambo till Rusta imorgon. Tack än en gång för att du visade. Vilken bra smak din syster har =:)

 • Frida skriver:

  Visst ser den riktig ut men man eldar med en os- och luktfri vätska, inte med ved, så den är ju väldigt praktisk.

  Annika:

  Ah det var visst på Backen de bor, jag kan inte gränserna på västra sidan om stan, men ni är ju ändå "nästangrannar" inte sant? 🙂

 • dahlarna skriver:

  Riktigt läckert! Rusta överraskar om & om igen… Hoppas att du har det bra i Umeå! KRAMAR!

 • Det är kul, för Rusta överraskar lite då och då. Ganska ofta faktiskt. 🙂

 • Lilla jag skriver:

  Va! Så fin och mysig, och så billig. Man kan ju nästan inte tro det.

 • Anna skriver:

  Ruskigt snyggt från Rusta!

 • SMÄM skriver:

  bara man har stil och klass i övrigt kan man slänga in något från rusta och folk kommer inte tro sina ögon 😀 den var jättefin.

 • Anna-Karin skriver:

  Rusta har blivit riktigt hot på senaste tiden!

 • Åhhh OM vi hade haft plats så hade jag gjort en utflykt till RUSTA idag! Mycket hög mysfaktor!

 • Så snyggt och riktigt mysigt! Hade aldrig gissat på Rusta. Ha en bra dag!

 • blogganalytikern skriver:

  De bästa bloggkommentarerna. Kanske om din blogg?

  https://blogganalys.blogg.se

 • Kattis skriver:

  Rusta?? Otroligt!

 • Calirel skriver:

  Original, uncluttered and beautiful…

 • charlotte skriver:

  För trångt hos oss men gillar den verkligen. Snyggt att den ser ut att hänga från taket.

 • malin skriver:

  Helt underbar, – och till vilket pris sedan!

  Med en sådan önskar man väl att det vore höst jämt!

 • petrapeps skriver:

  WoW!

  Skitfin juh!!!

  Har aldrig tänkt på att man sätter upp fejkskorstenen (röret) då ser det ju ännu "riktigare" ut!!

 • Ja och vad mysigt det ser ut!

  Kram Sandra

 • Malin Inspiration & design skriver:

  Åh!! En sådan skulle jag vilja ha!!! 🙂 Superduperfint din syster ser ut att ha. Gillar Ikeafåtöljen skarpt. 🙂 Kram Malin

 • mia skriver:

  vilken mysig!

 • Mrs. b skriver:

  Den var ju jättesnygg! För att inte tala om prisvärd!

 • Anna skriver:

  Åh, vad underbart att du skrev om denna vackra eldstad! Ändå sedan jag flyttade in i min nya lägenhet har jag velat ha en eldstad, men inte känt att jag haft råd i allt möbelhandlande. Men nu måste jag ju bara springa iväg till Rusta! Stort tack!!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.