Annons

Ny utställning på Designgalleriet

Ingen kan väl ha undgått att stickat varit höstens stora trend inom modebranschen och att den även fått "spill over" effekt inom inredningen. Se stickat som trendspecial här. Idag är det pressvisning för en utställning av Ulrika Mårtensson och Margot Barolo, på Designgalleriet i Stockholm som arrangeras av Trendgruppen med Karin Sköldberg och Stefan Nilsson i spetsen. Missa inte detta om du bor i Stockholmsområdet. Ulrika & Margot vill leka och experimentera med textil på samma sätt som modeskapare gör. De tycker att inredningstextilen har stagnerat och att man bara ser det som en ”gardin eller stolsklädsel”. I utställningen på Designgalleriet har de experimenterat med underklädesmaterial och tyger, och gjort skålar och gardiner mm. Spännande!


Foto: pressbilder från Designgalleriet

Kategorier:

Kommentarer

 • Spännande utställningar på Designgalleriet hela tiden! Kul!

 • Solåkra skriver:

  Kul att du lobbar för mina grannar på Designgalleriet. De har haft kul utställningar hela hösten.

 • Lizaloop skriver:

  Kul, gillar de där sakerna på bild, men jag tror inte att jag skulle ta hem dom till mig även om jag tycker att det är snyggt!

  Vad duktig du har varit som har fixat julkorten redan, det slog mig just att det bara är 2,5 vecka kvar till förta advent…. gulp

 • John skriver:

  This looks very interesting. I hope they come to Göteborg too.

 • Designdrömmar skriver:

  Åh dit måste jag hinna gå! Tack för tipset.

  //Åsa:-)

 • Kattis skriver:

  Hej Frida!

  Du hade ju hand om Cult designs blogg tidigare, och jag har i 1,5 år varit på jakt efter Solanums adventsljusstake (https://cultdesign.blogg.se/2006/november/tips-till-adventsljusstaken.html), men inte lyckats hitta den någonstans. Förra året hittade jag de två skålarna, men saknar fortfarande ljusstakevarianten, och nu har Cult slutat att tillverka den… 🙁 Känns så sorgligt. Letar nu runt för att få tips på var jag kan hitta dem, alternativt hitta ett par begagnade ljusstaksskålar. Känner du till någon som skulle kunna tänka sig att "bli av med" sina?

  Tacksam för svar!

  Mvh Kattis

 • Anonym skriver:

  TÄVLA OM GUCCI-PARFYM PÅ MIN BLOGG 🙂 https://anonymdagbok.blogg.se /sara

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.