Annons

Mitt senaste köp

Här är en snabb bild från imorse. Den visar frukostbordet och mitt senaste köp – Stockholmsglasen från Giarimi Design. Krispiga och tunna, med motiv från kända Stockholmsbyggnader. Riktigt behagliga att dricka ur. Ber om ursäkt för den skakiga bilden men jag var så hungrig att jag bara knäppte ett snabbt kort innan jag kastade mig över mackan. Idag ska vi uträtta lite ärenden nere på stan bla. titta till hur det går med lagningen av vår Norm69-lampa, sen ska jag lämna in min väska på NK för reparation och köpa en längre antennkabel till vardagsrummet. Inte så spännande, men behövligt. Hoppas att ni får en fin dag allihopa!


Foto: Frida Berglund

Kategorier:

Kommentarer

 • Matilda skriver:

  Gillar din blogg! Fina saker du tipsar om. Ha en jättebra dag!

 • Jenny skriver:

  Det är verkligen toppen att du bloggar igen! Vad är det för vitt, vackert porslin du har? Jag har sett det i flera av dina inlägg. Är på jakt efter något nytt, gärna vitt men med någon diskret detalj. Har du kanske några andra tips? Tack för en fantastisk blogg!

 • Linnea skriver:

  coooool blogg! 😀

  kika gärna in på min också:)

 • SARA skriver:

  BLI MEDLEM OCH SAMLA SEDAN IHOP POÄNG FÖR ATT FÅ GRATIS PRESENTKORT FRÅN H&M/GINA TRICOT 100% GRATIS

  BLI MEDLEM VIA DENNA LÄNK OCH FÅ 50 POÄNG SOM STARTPOÄNG!

  https://www.gratisklader.se/Register.asp?r=35411

  daaaamn det såg gott ut

 • Vilket söta glas! Frukosten såg dessutom riktigt god ut. Ha en trevlig lördag, kram Sandra

 • Julia idéblogg skriver:

  underbara glas! och juice är underbart! :d haha

  Kolla in mitt julkalender tips!

 • Maria skriver:

  Det låter som lagom jobbiga lördagssysslor 🙂 Jag gillar verkligen de där skedarna, de är riktigt snygga.

 • Emma skriver:

  oj vilka fina glas. RIktigt roliga.

 • Marie skriver:

  Åh, vad det såg gott ut! blev riktigt hungrig nu känner jag!

 • Vanessa skriver:

  vilket sött glas!

 • Ammii skriver:

  Nu blev jag hungrig.. 😛

  KRAM/AMMII

 • Glasen gillade jag skarpt. Har inte sett dem förut – måste kolla in. Tack för tipset

 • JENNY skriver:

  bilden var ju fin 🙂

 • Kattis skriver:

  Har spanat på snappsglasen med stockholmsmotiv, är lite rädd för att köpa dom bara eftersom dom är så tunna om man lätt har sönder dom.

 • mm gott det där såg ut!

 • Rebecca skriver:

  UNDERBAR BILD!

 • Caisa skriver:

  gillar bilden jätte mycket, så fräsch! 😀

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.