Annons

Ljuspunkt

För tredje året i rad har Röda Korset i samarbete med Konstfack och ICA tagit fram en produkt som kommer att säljas i ICA-butiker runtom i landet under julen till förmån för Röda Korset. Årets vinnande bidrag är den stramt formgivna ljusstaken ”Ljuspunkt” av tidigare konstfackseleven Kristin Karls. Ljuvliga! Jag vill ha många. I novembernumret av tidningen ELLE Interiör kan du hitta fler tips på julklappar som ger mer och bidrar till en godare jul.
Uppdatering 2008-11-08: En förpackning kostar 79 kr varav 30 kr går till Röda Korset.


Foto: Joel Wåhréus

Kategorier:

Kommentarer

 • De är riktigt fina tycker jag! Enkla, men ändå så fina! Hoppas att du mår bättre nu! Krya på dig! Kram

 • Linruz skriver:

  Fina. Skulle kunna tänka mig de vita. Får hålla utkik i affärerna.

 • malin skriver:

  De ljusstakarna var verkligen jättefina – så enkla, ser nästan ut som en len och rund sten… Kul att hålen inte sitter symmetriskt.

 • Helen skriver:

  Håller med om att den är riktigt snygg, får ta mig en funderare om den ska få lov att flytta in här hos oss.

 • hemmabloggaren skriver:

  De var fina och känns faktiskt lite nya jämfört med alla ljusstaksvarianter som kommer nu. Hoppas du mår bättre förresten.

 • Vill ha dom i vitt!!!

  Du vet inte när de kommer ut i butik……

  ?

  😉

  Trevlig helg på dig!!

 • Mycket, mycket bra julklapp!

 • Anna skriver:

  Underbara! Men varför syns inte kommentarerna till inlägget?

 • blogganalytikern skriver:

  Om stora och små bloggar. Vågar du låta mig läsa DIN blogg?

  https://blogganalys.blogg.se

 • Proforma skriver:

  Perfekt ljulklapp! Ska hålla utkik på ICA.

 • Lallis skriver:

  Jag gillar de svarta. Var jättefina!

 • Sofia skriver:

  De där var verkligen jättesnygga, och enkla.

  Skulle kunna passa in i vilket hem som helst, modernt som vintage!

 • c skriver:

  Hur jag kom hit, det vet jag inte.. men nu är jag här och ville bara säga att du har en fin blogg! Har länkat till din blogg, hoppas det är okey?!

 • hanna skriver:

  så fina! Perfekt julklapp också fast jag ska köpa fyra svarta till mig själv att ha på köksbordet =)

 • Hem och Lycka skriver:

  Den var verkligen jättefin! Eller dem ska jag väl säga.

 • Sara skriver:

  Hoppas du mår bättre nu! Har du sett utställningen som Juniform håller i? Skulle vara jätteroligt om du också ville vara med!

 • Lina skriver:

  Hoppas du kryat på dig!

  Kram och trevlig helg från nattsuddaren i norr. 🙂

 • Camilla skriver:

  Åhhh.. jag älskar dom!! Riktigt snygga och formen är ju så härlig. Trots att man bara sett dom på bild så vill man bara få dom i handen och få känna på den mjuka lena formen. Minst två kommer det hem hit iaf 😉 Antagligen fler 😉

 • hanna skriver:

  Frida/Husmusen! HJÄLP! Vet du NÄR dessa godingar kommer till affärerna? Jag har sprungit runt på alla ICA-butiker i stan (Katrineholm). Ingen visste ens att dessa ljusstakar fanns eller att ICA skulle sälja dem. Och på ica.se finns ingen information… Jag är dödskär i dem och smått desperat =) TACK på förhand!!

 • Frida skriver:

  Hanna: jag vet inte exakt releasedatum, men jag skulle tror att de kommer närmare jul (slutet av november), då de är tänkta som julklappar! Ska själv köpa så jag lovar att hojta till i bloggen när jag hittat mina.

 • Dilan Amin skriver:

  HejHej!

  Du är så söt! Så nu är du bjuden på tekalas, Kommer du?

  PUSS

  / http://www.mramin.blogg.se

 • Linda skriver:

  De där skulle passa perfekt in hemma hos mig.^^

  <3

 • anno skriver:

  de har kommit nu!

  i vart fall till ica maxi i högsbo i gbg.

  så det är bara att skynda fynda 😉

  har själv köpt mina nu.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.