Annons

Liselotte Watkins limited edition

Jag fick precis ett insidertips från Nina på Wonderwall. Hon, Liselotte Watkins och Ebba på Agent Form har tagit fram några motiv tillsammans, som inte ligger ute i webbshopen men som finns till salu om du är intresserad. Alla signerade och numrerade samt tryckta på 300 g konstpapper med jättefin svärta. Tre av de fyra motiven ser du nedan: Sara, Strumpbyxa, Maggie. Därtill finns en bild på en blomma, i samma serie. Varje motiv är 40 x 50 cm. Pris 750 kr/st. Det finns bara 200 av varje, så skynda dig att höra av dig till [email protected] om du vill shoppa upp dig på svåråtkomliga Watkins!

Foto: motiv av Liselotte Watkins

Kategorier:

Kommentarer

 • sandra skriver:

  skit snygg design 🙂

 • Martina skriver:

  Fina, men jag måste säga att jag gillar dem från Cassandra mer.. 🙂

 • Vad kul med insider-tips! 🙂

 • Anna Johansson skriver:

  åH SÅ FINA!

 • Verkligen läckra! Kul med "förhandstips"…

  Kram Karin

 • Sara skriver:

  Åh wow! tack för tipset!

 • Helen skriver:

  Jag har precis köpt Cassandra Rohdin genom RäddaBarnen, annars hade jag slagit till.

 • Åh Liselott Watkins gör så snygga illustrationer. Man ser verkligen att det är hon som gjort dem.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.