Annons

För shoppingfantasten?

Det här kanske vore något att värma sig med under finanskrisen? Eller en rolig present till shoppingfantasten. Jag kan tänka mig många som jag skulle kunna ge denna roliga pläd till, med glimten i ögat. Och som säkert skulle kunna tänka sig att köpa den till mig. Formen består av en enda enorm streckkod, från danska Strikaholic. Produceras i 100% ren ull och släpps i butik under november. Idén finns även sedan tidigare på kuddar och dukar från samma företag. Pris ca: 1025 kronor.


Foto: Strikaholic

Kategorier:

Kommentarer

 • Jenny skriver:

  Åh, den var ju hur grym som helst!! Skulle jag mycket väl kunna tänka mig på soffan i vinter 🙂

  So long. /Jenny

 • Malin Inspiration & design skriver:

  Åh så snygg den var!!!

  Ha en bra dag! Kram

 • Emelie skriver:

  HAHA grym ju!!! 😀

 • söderlya skriver:

  Jättefin! Bra med tips nu när juletider börjar komma… Fast jag tycker nog ändå att de som redan köpt alla julklappar är lite tidigt ute 🙂 Kramar

 • Emma skriver:

  å den ser ju urmysig ut!

 • charlotte skriver:

  Snygg och en rolig idé. Extra kul vore att få sitt eget streckkodsmeddelande.

 • Urtuff, den kan även jag tänka mig!

 • Martina skriver:

  Riktigt läcker måste jag säga!;)

 • Sarah skriver:

  Wow, supersnygg! Och så kul med en bild på dig 🙂

  Var precis inne och tittade på min gamla blogg från designonline och såg din fråga angående uppdateringarna. Jag slutade hastigt och lustigt, men helt frivilligt, på desigonline och tyvärr dog bloggen med detta. Finns lite småplaner på att starta en privat inrednignsblogg istället. Vi får väl se hur det blir, tills vidare njuter jag av din! Kram!!

 • sara skriver:

  snygg!

 • jenny skriver:

  oj,oj,oj!!! det där gillar jag:-) Kram/jenny

 • Proforma skriver:

  Jättesnygg! Ja tack, den passar hos mig!

 • Matilda skriver:

  åhh vad annorlunda och snygg! 🙂

 • jasmin skriver:

  gud vad det finns idag för olika mönster. riktigt gryma 🙂 i ett svart&vit kök OH!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.