Annons

Ett av mina kvällsprojekt

Vad är det jag ska pyssla med ikväll undrar några? Jo, jag ska bland annat börja skriva på de här. Julkorten från Stina Wirsén som jag köpte häromveckan. Visst är det lite väl mycket framförhållning på det projektet, man har ju trots allt till den 16 december på sig att posta julkorten i år, men känner jag mig själv rätt är det lika bra att börja i tid. December brukar ju vara en hektisk månad med mycket jobb, julklappsshopping, glöggpartyn, julbord och annat kul som ska hinnas med innan julafton.

Foto: Frida Berglund

Kategorier:

Kommentarer

 • vad pysslig Du är. Nu får jag lust att sätta mig och julpyssla jag också. Kanske gör jag några julkort, vi får se. Tackar för inspirationen!

 • Hem och Lycka skriver:

  Klokt! Jag har faktiskt också börjat tänka i de banorna så jag slipper skriva dem i all hast och stressa iväg med dem.

  Snygga! kram

 • Dessi skriver:

  Ja, man kan aldrig vara för tidig… Bara man inte skickar dom för tidigt! Inte kul att få innan december 😉

 • Johanna skriver:

  Själv har jag gått ifrån att vara superpysslig till att utnyttja posten.se. Där kan man ladda upp ett eget fotografi, skriva en liten hälsning och sen skicka ut korten till allihop på en och samma gång. Adresserna ligger ju kvar från år till år så oj vad jag har tjänat in tid på pysselkontot… Fast lite saknar jag det 🙁

 • Jessica skriver:

  Har du beställt något från forever21.com och vet vad frakt och tullavgiften kostar?

  Ha det bra!

 • Malin skriver:

  De där julkorten är underbara! Hennes figurer över huvud taget.

  Men jag hade ju tänkt tipsa om mina egna julkort som jag just fått hem från tryckeriet…

  id=992″ rel=”nofollow”>https://www.mollysgrove.se/?pageid=992

 • Anna Johansson skriver:

  Vilka gulliga figurer på korten. Var kan man köpa dem?

 • Vilka fina julkort! Jag tror jag ska ta efter dig och göra klart julkorten i tid. Har köpt allt material så det blir nog en pysseldag framöver. Kram Sandra

 • Emma skriver:

  Nej men vilka söta!

 • Frida skriver:

  Visst är de underbart söta! Korten finns att köpa på Juniform, det var där jag beställde mina.

  http://www.juniform.se

 • Linda P skriver:

  Sköööönt att det finns fler som jag! Tänkte att nu börjar jag nog bli tokig, men det är ju så mkt annat som ska göras inför jul också.

 • Elisabeth skriver:

  Vilka roliga julkort!

 • Lena skriver:

  Bra täkt, jag brukar bara få iväg några få julkort för jag är aldrig ute i tid nog! Mycket som ska hinnas på kort tid och så talar man om julefrid 🙂 fast jag tycker om julen!

 • e skriver:

  tycker om stina wirsens teckningar och de där julkorten var ju supersöta! (:

 • Ett sånt julkort skulle jag vilja få!

  Kram

 • Terese skriver:

  Så söta! Välkommen in till mig och tävla!

 • Emmeli skriver:

  Vilka fantastiska kort! 🙂

 • Jellon skriver:

  Jag brukar också börja i tid med julkortspysslet. December brukar vara – vis av erfarenhet – en galet inbokad månad. Massor av skoj. Men allt samtidigt. Så därför är det mysigt att dra ut på det hela, så man kan mysa hela vägen fram tills tomten kommer, utan att tokstressa. Onödigt 🙂 Må väl, hälsningar från Märit

 • Rosita skriver:

  Åh! Stina Wirsén illustrerar så härligt!

  Verkligen de sötaste julkorten man kan skicka (:

  Förresten, vilken härlig blogg du har!

  Det är första gången jag ramlar in här, men jag lovar att återkomma.

  Hepp! Hej!

 • Jessica skriver:

  ja, lika så bra att vara i tid..

 • Junitjej skriver:

  Vilka söta julkort!!!

 • pelle skriver:

  Vilka tuffa!

 • Emmelie skriver:

  Vilka underbara julkort! Sånna vill jag också ha. 🙂

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.