Annons

Dagens belöning

Jag klev upp kl. 05.15 imorse, för att hinna med första planet från Umeå till ett jobbmöte med Valentin&Byhr i Stockholm. Just nu sitter jag på X2000 på väg hem till Göteborg. En riktigt lång dag med andra ord. Därför kändes den här dignande tidningshyllan som världens belöning när jag klev in för att botanisera bland de glossiga magasinen på Press Stop vid Centralen innan vi hoppade på tåget till västkusten. Vilka tidningar jag köpte? Det blev senaste numret av Domino och Food Illustrated. Jag har nämligen en ny spirande hobby på G. Ivrigt påhejad av flera söta kollegor, som gett mig både vardagspraktiska tips och bra kokböcker till låns. Jag ska försöka använda spisen, lite oftare.

Foto: Frida Berglund, Husmusen.blogg.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Martina skriver:

  Vacker utsikt;) Har bläddrat igenom Elle interiörs nya nummer(nov)precis och det verkar vara ett riktigt bra nummer..

 • Aha – mer matstyling kanske?! Jag ser med spänning fram emot vad som komma skall.

 • Gokväll! Själv ska jag ta X2000 till Göteborg imorgon. Så det blir nog lite botaniserande bland tidningarna för min del med. 🙂

 • Men, vilket underbart tidningsstånd, drömmen för en designälskare!

 • Annika skriver:

  Jag skulle kunna ruinera mig där! 😉 Jag är galen i inredningstidningar – till min kära makes fasa! Numera kan jag skylla på jobbet, som tur är! 🙂

 • Fridas favoriter skriver:

  Sv: Vilken suverän idé av Domino, det borde svenska inredningstidningar också haka på!

  Utbudet av intressanta tidningar är ju enormt men man ska ju hinna läsa allt man köper också (ibland hinner nästa nummer komma innan man läst det första). Suveränt med tågresor, då hinner man verkligen botanisera bland alla magasin i lugn och ro 🙂

 • Vilket härligt "smörgåsbord"! Hoppas du hade en underbar helg i Umeå. Kram Sandra

 • Snart kollegor skriver:

  Spisen är den viktigaste inredningsdetaljen i mitt hem. Det är otroligt vad bra saker man kan skapa där.

 • Hemmafrun skriver:

  Och här sitter jag med Domino och de andra amerikanska magasinen och suktar efter svenska motsvarigheter… Köpte på mig ett helt lass på Hem-mässan när jag var hem till Stockholm på semster i oktober. Så jag har faktiskt lite på lager nu…

 • Linruz skriver:

  Ser verkligen fram emot att få följa din små matlagningsprojekt. Är du lika kreativ där så kan det bli spännande.

 • Proforma skriver:

  Då kan vi förvänta oss vackra matbilder… och kanske recept.

  Vill du göra en sås till fisk, kan jag verkligen rekommendera den som jag la upp på bloggen häromdagen. Den kan du inte misslyckas med!

 • Sussi skriver:

  Det är en sann plåga att ta "fakiren" ned till Stockholm. Jag brukar aldrig riktigt vakna till efter en sådan morgon.

  Hoppas att du hade en bra helg i stan!

 • Sannasmamma skriver:

  Jag skulle vilja ha typ alla!!!

 • Anna-Karin skriver:

  Ny spännande hobby i kombination med spis och kanske en kamera?

 • Linnéa skriver:

  Ja visst är det underbart att få frossa i tidningar, här hemma är det mest julinspirationstidningar som läses för tillfället. Annars blir det för det mesta mat-tidningar som brukar få följa med mig hem!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.