Annons

Bilder från gårdagen

Det här glada och inspirerande gänget spenderade jag min förmiddag med, under gårdagens arrangemang på Designgalleriet. Förutom mitt föredrag berättade även Designduon LL Matilda Lindblom och Sanna Lindström om deras verksamhet . Dem ser ni längst till vänster och längst till höger på bilden nedan. Jag kommer skriva mer om LL framöver, jag väntar bara in fler bilder. Bland åhörarna satt bland annat representanter från Fritz Hansen, Design House Stockholm, Indiska, Formexmässan och Bookbinders design. I Designgalleriet på Odengatan pågår just nu en utställning av Lisa Bengtsson. Kan bland annat skvallra om att hennes mönster kommer att synas på Indiskas produkter under våren 2009 och på fler fina tapeter.Foto: Frida Berglund

Kategorier:

Kommentarer

 • Gud så roligt det lät!!

  Kram Karin

 • SMÄM skriver:

  charmigt med alla olika stolar.

 • Charlotte skriver:

  Det behövs lite ljus och inspiration i höstrusket minsann. Kul att det gick ´bra och att det var trevligt 🙂

 • Ina skriver:

  Var ligger Designgalleriet? Är det öppet för allmänheten? Mellan vilka tider isåfall?

 • Lallis skriver:

  Åh, vad kul!

  🙂

 • Solåkra skriver:

  Stefan Nilsson är en skön typ. Så kul att du uppmärksammar designgalleriet, som jag tycker är ett av höstens bästa initiativ. Det ligger förövrigt i korsningen Odengatan BirgerJarlsgatan, typ, och är öppet för allmänheten. Nya utställningar var tredje vecka. http://www.designgalleriet.com

 • STörtgillar bilden på väggen med svärmorscitatet! Hur läckert som helst!

 • Cissi skriver:

  Kan du inte lägga ut mer tips på saker man göra till katter, hundar och andra djur? 🙂

 • sweetshots skriver:

  Det är ju så synd att man bor i Alingsås!!

  Måste ju bara till Stockholm

 • Malin skriver:

  Vilka härliga bilder du bjuder på:) Gillar bilden på stolarna. Kram

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.