Annons

Årets julkort beställda, check!

I år ska det hända. I år ska vi bli bättre på att skicka julkort till släkt och vänner. Det tar ju egentligen inte så fasligt lång tid att skriva korten om man planerar, men oj så roligt det är att få dem. Tidigare år har vi varit det par i bekantskapskretsen som skamset tagit emot julkort efter julkort i brevlådan, utan att hinna besvara. Nu ska det bli ändring på den saken, och med lite framförhållning ska det väl gå att lösa, trots jobb och 1000 projekt i luften? Ikväll har jag därför beställt dubbla uppsättningar av julkort. 10 stycken svartvita granar från Isa Form, och 12 stycken småknasiga kort från Stina Wirsén, via Juniform. Nu ska det bli skicka av, med personlig hälsning också. Aj pråmise.


Foto: Isa Form och Juniform

Kategorier:

Kommentarer

 • Japp, Wirséns julkort är favoriter sedan första titten. Jag har ett paket kort hemma som jag skall spara för egen räkning 🙂

 • Vicke skriver:

  Borde jag också göra och för en gång skull vara ute i god tid!

 • Lallis skriver:

  Jag måste också bli mycket bättre på att skicka julkort i år. Det är min ambition i alla fall. Att beställa är ju en bra bit på vägen:)

  Kram Lallis

 • Rebecka skriver:

  Vad söta de var, allihopa!

  Kram Rebecka

 • sofie skriver:

  men gud va fina!

  tack för tipset, är ett julkortsfreak!

  förra året tvinga jag mej själv att lägga band på mej…blev "bara" 29 st….året innan skicka jag iväg närmare 60….är jag galen? =)

 • Och jag som trodde Du var en sådan som skickade massvis av hemmagjorda julkort! Vad skönt att läsa detta! 🙂 Söta kort Du visar, jättefina.

 • Mikaela skriver:

  Duktigt! Det ska jag nog ta och sätta igång med jag också, tack för att du påminner mig. Kram.

 • Susanne skriver:

  Superfina julkort. Såna man blir jätteglad när man får. Fast det blir man av alla julkort förstås… men det är roligare att SKICKA fina julkort i alla fall. 🙂

 • saravillfara skriver:

  Får en släng av prestationsångest när jag hör hur duktig du har varit redan.

  Men så är du även en stor källa till inspiration också. Och jag hade helt missat Isas julkort, så det tipset tackar jag extra för.

  Umeåkramar!

 • SMÄM skriver:

  håller med. det är jätteroligt att få julkort. post överhuvudtaget 🙂

 • malin skriver:

  Jag trodde också att du gjorde dina julkort själv, eftersom du visat mycket pysseltips.

  Med barn i familjen är det tradition och lite utmaning att hitta en egen variant med foto och lite pyssel – jag har hittills lyckats bra. Undrar vad vi ska hitta på i år…

 • Frida skriver:

  Vad är det ordspråket säger; Smedens häst och skomakarns barn har sämsta skorna? 🙂 Visst pysslar jag några kort varje år, men jag hinner inte göra det till alla och så får jag prestationsångest och så blir det inget skickat till en alldeles för stor del av bekantskapskretsen. Men, som sagt nu ska det bli ordning på den saken.

 • Jag ska försöka hinna göra alla julkorten själva. Har börjat lite smått och gjort 4 stycken, men tiden går fort så jag får nog pyssla mer någon dag. Så söta kort du ska skicka!

 • Hmmm ja det där med att skicka julkort är man ju inte särskilt bra på… "Råkade" beställa julkort just preciiis nu hos Juniform så man får hålla tummarna för att man får iväg dem INNAN jul annars får man ha dem som julklapps-etiketter… Fina var de i alla fall!

 • Kul att få fina julkort med en hälsning med lite tanke bakom.

 • JKHB design skriver:

  julkortet med de svartvita granarna var riktigt sött! 🙂

  kram josefin

 • Dessi skriver:

  Åh Isas julkort vill jag också skicka! Får gå in och spana 😉

 • Emely skriver:

  De julkorten var jätte fina!:)

 • Robert skriver:

  Gillar ni konsthantverk så kan Norreforms julkort vara något!

  Jag la in url:en nedan om ni är nyfikna!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.