Annons

Äntligen!

Jag säger som Gert Fylking skulle ha sagt, Äntligen! Det tog inte riktigt fem arbetsdagar som det stod i webbshopen, men det var väl värt all väntan. Igår hämtade jag ut mina tavlor av Cassandra Rhodin på Posten. De är jättefina och både numrerade samt signerade. Lyx! Helgens uppgift blir således att hitta lämpliga ramar till dem, så att vi kan få upp dem på väggen inom kort. Har hört av en kompis att IKEA’s Ribba ska passa, men jag är lite skeptisk till de tjocka ramarna. Ska åka och kolla in dem idag. Annars får jag lämna in dem för inramning hos Galleri Anden, de har ju butik i samma hus där vi bor.


Foto: Frida Berglund, Husmusen.blogg.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Jenny skriver:

  Mmmm… de är verkligen grymt snygga. Skulle verkligen vilja ha! Men nej, inte råd just nu. Slår vad om att de hinner ta slut 🙁

  /Jenny

 • Tobbe skriver:

  Tips: Drömgårdens nya nätbutik, http://www.dromgarden.se klicka på nätbutik.

 • Linda P skriver:

  Supercoola! Jag hade satsat på en "riktig" inramning. Ikeas ramar tenderar att vara lite vitgula, men är man ok med det så kan de ju vara ett alternativ.

 • Stämningsfullt skriver:

  Grymt snygga! Inte så lite avis här…:)

  Kram!

 • Maria skriver:

  Jag köpte Ribba vit till min Studio Violet-poster, och trots att jag också var skeptisk till att ramen är just djup så är jag himla nöjd när det väl kom upp på väggen 🙂

 • Jenny skriver:

  De är väldigt snygga. Känns ju extra bra med numrerade och signerade!

  Ha en skön helg!

 • Anna Johansson skriver:

  Underbart snygga!

 • Så snygga och va roligt att du har köpt dem via Rädda Barnen för då gör man ju även en liten insats…

  Kram Karin

 • Ellinor skriver:

  De var verkligen jättesnygga!

 • Tess skriver:

  Åh, dom är superfina! 🙂 Vill också ha dom, men har inte så mycket väggar kvar i min etta.. 🙁

 • Maria skriver:

  Ikeas Ribba ramar är bra. Men det kan faktiskt vara väl värt att lämna in till ett proffs också. Det är väldigt snyggt att låta frilägga de grafiska bladen innanför passpartoun om bladet har bra kanter. Jag har ett grafiskt blad av Lisa Rinnevuo "Ella Darling" inramat på det sättet, med en djup ram precis som Ribba fast lite mer runda kanter. Mycket snyggt!

 • qi skriver:

  Väldigt fina bilder! Så fina att jag tycker du ska satsa på "skräddarsydda" ramar.

 • Lilla jag skriver:

  Å de är ju såå snygga. Kanske får vi se en bild när de har hittat sin plats på en vägg?

 • blogganalytikern skriver:

  Om stora och små bloggar. Kanske om DIN blogg?

  https://blogganalys.blogg.se

 • Fridas favoriter skriver:

  Jag var på Galleri Anden och lämnade in en Lichtensteinplansch som jag köpt på Moma, det blev jättesnyggt! Man kan ju ha tur och hitta passande ramar på IKEA, men annars tycker jag nog att dina fina bilder är värda en inramning hos ett proffs! 🙂

 • Tyra skriver:

  jag fick mina häromdagen och köpte ribbaramar till dem, vilket jag var lite skeptisk till eftersom de bara är fem centimeter marginal. men det blev superfint, iaf på mina väggar där jag inte har jättemkt plats! (men tänk på att ikea bäckebol bygger om och har ett begränsat lager!)

 • Mia skriver:

  Helt underbara:)

  Kram M

 • Purple Area skriver:

  Wow, vad snygga!!

 • Designdrömmar skriver:

  Jag ramade in min ballerina i en Ribba ram men funderar på att byta ut den till en annan då den är lite väl gul i nyansen. Du kan se resultatet på min blogg.

  Åsa

 • Sara skriver:

  Jag fick min "Hair" i fredags och jag köpte en ram på Gallerix igår, den har nog inget speciellt namn men 395 kostade den. Dyrt kan tyckas men den är lagom kraftig och klarvit i färgen jag tyckte det blev himla snyggt:)

 • Anna skriver:

  Hej! Lite nyfiken bara på hur du får dina bilder så snygga. 🙂 Vad har du för inställningar när du tog denna bilden t.ex? ISO, bländare, slutare, objektiv, blixt/inte blixt…?

 • JKHB design skriver:

  jag förstår att det är värt all väntan, bilderna är ju hur fina som helst! 🙂

  kram Josefin

 • Jeanina skriver:

  Lägg gärna ut en bild på resultatet. Jag köpte mina på Hem 2008 mässan med Ribba ram i vit, men tycker det känns lite blekt. Tacksam för idé om annan ram.

 • Diana skriver:

  åh gud, va fina bilder! 😀

 • madde skriver:

  ingen som är villig att sälja sin ballerinatavla?

  till rätt pris kanske?

  hälsn Madde

 • Anonym skriver:

  ingen som är villig att sälja sin ballerinatavla?

  till rätt pris kanske?

  hälsn Madde

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.