Annons

Äntligen!

Minns ni min lampa från Normann Copenhagen som gick i tusen bitar när jag skulle torka av den för en tid sedan? Jag lämnade in den för reparation på NK Hemma förra veckan, och då visade det sig…. (ähum, jag skäms lite över detta men det får jag bjuda på) att jag hade monterat lampan ut och in! Herregud. Ni kan tro att de tittade förvånat på mig och undrade hur i hela friden jag hade lyckats vika alla 69 bitar åt fel håll, och inte minst hur jag lyckats få ihop eländet och behålla lampan intakt i två år innan den delade på sig. Det måste vara någon form av rekord. Hur som helst gick den inte att laga, så jag fick hjälp att köpa och montera ihop en sprillans ny Norm69 istället. Och ikväll hängdes den upp, på paradplats i sovrummet. Det här är med andra ord det första jag kommer se när jag vaknar imorgonbitti. Hurra! Känner ni igen den? Klassikern fotad från en lite annorlunda vinkel.

Foto: Frida Berglund

Kategorier:

Kommentarer

 • Alltså kan man säg aat du är väldigt teknisk.)

 • Frida skriver:

  Haha, vad lustigt! Men att den ändå höll sig fin i två år, trots blundern, måste ju ses positivt! (och den ser i ärlighetens namn inte ut att vara så lätt att sätta ihop, så du har en bra ursäkt!) 😉

 • Rebecka skriver:

  Hihi vad kul det lät, vilken tur att du fick en ny =)

  Kram Rebecka

 • Mia skriver:

  Hi hi den var lite roligt, förgyllde min natt framför datorn pluggandes:)

  Kram M

 • Hem och Lycka skriver:

  Hoppsan! Men det var väl ändå inte dåligt att den höll så länge ändå!

  När min man kom in i mitt liv visade det sig att jag hade kopplat mitt modem helt galet men det funkade ändå. Visserligen kunde jag ta en toapaus varje gång jag skulle ladda om sidan men ändå 😉 Gissa om jag hört det där några gånger..

 • livingroom skriver:

  den är jättefin. bor du i sthlm? Såg en sådan modell där 🙂 den är toppenfin. riktigt nöjd med den. gillar att den är lite i påsmodell och inte hård. 🙂 superfin blogg, du gör ett grymt bra jobb!

 • Frida skriver:

  Lite pinsamt, men sant! 🙂 Jag kanske också ska föra till protokollet att jag inte fick den nya lampan, Jag fick vackert betala både för den och monteringen. Men det var det värt. Toppenbra service på NK. Killen som monterade gjorde det på en kväll. Själv höll jag på med vikandet av och till i tre dagar, av förklarliga skäl.

 • Hihi, vad tokigt. Vad bra att du fick en ny istället. Spontant skulle jag gissa på en Norm 69:a!

  Kram Sandra

 • Lallis skriver:

  Bra att du fick en ny, och vad FIN!

  Kram Lallis

 • Poppe skriver:

  Det där var då en Konstig Lampa

 • Haha så det kan gå 😛

  den var cool iallafall!

 • JOSEFINE skriver:

  godnatt, sov gott 🙂

 • Jonnie Holmberg skriver:

  Haha, ja det var ju ett riktigt bravurnummer. Bra reklam för lamptillverkaren iaf. 'Den här lampan är så tålig att du kan vika den ut och in i två år utan att den går sönder'. 🙂

 • Anna-Karin skriver:

  Vilken bedrift att montera den ut och in! Jag har en Norm 03 hemma och den var inte hellätt att få till heller, men ut och in går nog inte med den modellen 😉

 • Mrs. b skriver:

  Äsch, sånt kan hända även den bäste! 🙂

 • Ha ha, jag betalade för att de skulle montera min Norrmann – fegt. Men sedan så fick jag den i en stor plastpåse och fick åka med den på tåget till Eskilstuna. Sedan tog jag taxi 🙂

 • Haha, vilken underbar anekdot! :-)Jag monterade min Norm 03, eller vad den heter, själv. Det var ett himla pusslande, men skönt när den var klar. Hoppas Du slipper mer ut och in-saker den närmaste tiden! Trevlig helg!

 • Hihi så det kan gå! Men att den höll i två år ut och in är minsann duktigt gjort! Ha en trevlig helg!

 • Jenny skriver:

  Oj…bra jobbat…vem trodde att de skulle gå

  Ha en bra helg och titta gärna in till mig och var med i min tävling

  Kram Jenny

 • rebecca skriver:

  jag tycker det var väldigt begåat och tekniskt gjort. den var säkert lite finare på "ditt" sätt:) jag gillar begåvade människor, haha

 • Helen skriver:

  Det borde väl nästan vart läge för ett pris, du borde fått en ny lampa tycker jag.

 • charlotte skriver:

  Det finns fler felmonterade Normlampor i ladet (en hemlis mellan mig och montören). Tydligen inte så lätt match det där. Har inte provat själv eftersom jag inte har den stora lyckan att äga en egen.

 • Camilla skriver:

  HAHAHA! Tack för dagens skratt Frida, älskar såna här berättelser! 🙂

 • Anonym skriver:

  heej skiiiiit snygg o bra blogg!!!!!!!!!!! du kan kolla in min blogg o skriva en kommentar om du vill?=)

 • Josefin skriver:

  oj oj, lät riiktigt drygt måste jag säga 😛 man bör ju nästan få dem ihopmonterade i fortsättningen 😉

 • Jerry skriver:

  Vilken kul historia. 😀 Hade själv tänkt köpa en 69, men tyckte det verkade så jobbigt att sätta ihop den. Så jag gjorde en egen Random Light….. ja, det var ju mycket lättare…

 • Sophia skriver:

  Lite rolig histora 😀 Och otroligt att den höll så länge.

  //Sophia

 • alida skriver:

  Rolig hihi bra annars? Trevlig fredag !

 • Elisabeth skriver:

  Det var en rolig liten historia att läsa!

  Snygg och annorlunda bild.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.