Annons

Trend: Stickat i inredning

Formgivaren Alyssa Ettinger gör både vaser, muggar, skålar och dekorativa glasunderlägg i keramik med hjälp av stickat och virkat som reliefmönster. Hennes vaser ser nästan ut som avklippta ärmar, från stickade tröjor.


Foto: pressbild Alyssa Ettinger

Kategorier:

Kommentarer

 • De var jättesöta! Kul med dina stickade inlägg!

 • Lina i Umeå skriver:

  Tjusigt!

 • Designtjejen skriver:

  Snygga.. 🙂

 • Riktigt snyggt:) Kram Kristina

 • Maria skriver:

  SÅ roliga!!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.