Annons

Tavlor med klassiska stolar

Ni som har följt den här bloggen ett tag vet att jag är omåttligt förtjust i stolar i allmänhet och Eames modeller i synnerhet. Gissa om jag blev glad när jag hittade Maria Janoskos shop på Etsy som består av massor med tavelmotiv som avbildar just dessa och många andra vackra stolar. Pris cirka 180 kr styck, inklusive frakt till Sverige. Nu gäller det bara att 1) övertala Jonas 2) hitta en bra plats att placera dem.

Foto: två pressbilder av Maria Janoskos tavlor, Etsy.com

Kategorier:

Kommentarer

 • pelle skriver:

  Wow, de var grymt coola!

 • Anonym skriver:

  GU SÅ LÄCKER!

 • Jenny skriver:

  Supersnygga. Hur stora är tavlorna?? Fattade inte riktigt måttangivelsen på sidan

  Ha en bra helg

  Kram Jenny

 • cissi skriver:

  Jag såg just den här: https://www.supermarkethq.com/product/eye-chair-exam och tänkte direkt på dig som gillar stolar 🙂

 • Johan skriver:

  Väldigt fina! Tack för tipset 🙂

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.