Annons

Tapetsera en bokhylla

Kolla in den här inspirerande idén från Beckers Nya Hem, som de har gjort med hjälp av en Expedit-hylla från IKEA och Ecotapeters kollektion Lotus. Genom att tippa bokhyllan på tvären och tapetsera den i samma mönster som väggen, har de skapat en ursnygg skoförvaring till hallen. Snyggt, inte sant?


Foto: pressbild Beckers Nya Hem

Kategorier:

Kommentarer

 • Rebecka skriver:

  Vad snyggt det var!Vilket bra tips.

  Kram Rebecka

 • Åsa skriver:

  Underbart tips!

 • Annika skriver:

  Snyggt!

 • Martina skriver:

  Coolt, perfekt att förnya när man lessnat på den "vanliga" expediten!

 • Vilket snyggt sätt att piffa upp hyllan till en skohylla! Kram Sandra

 • Anna skriver:

  Mycket snyggt! Vilken bra idé, en sån hylla kanske skulle kunna vara något i min hall…

 • Riktigt snygg bild. Tror jag ska spara den bland mina länkar 😉

 • Lina i Umeå skriver:

  Vilken smart idé det där var. Den kan man ju använda för att "gömma" fler saker i hallen, hatthyllan till exempel! Inspirerande!

 • Malin skriver:

  Läckert! Kul att ändra en vanlig ikeamöbel så. Kram

 • Proforma skriver:

  Kul idé, behöver ju inte bara vara för hallen. Kan t.ex. bli en färgklick mot en enfärgad vägg.

 • charlotte skriver:

  Kul att leka med tapet. Jag tapetserade insidan på den enormt fula ytterdörren i vår lägenhet. En klar förbättring!

 • Liza skriver:

  Bra idé! Det är roligt att trixa med tapeter – kan användas till mycket!

  KRAM!

  Liza

 • Lizaloop skriver:

  Hej! Ja men visst är det underbara männsikor, de är helt otroliga båda 2!!

 • matte skriver:

  tack:)

  smart också att tapetsera hyllan så den ´försvinner´in i väggen!

 • Lilla jag skriver:

  Det där blev ju jätte bra! Skoförvaring är ju inte det lättaste…

 • Linda skriver:

  Gud så snyggt!

 • Linda P skriver:

  Tjena!

  Det är lugnt, jag har löst det jag frågade efter i mailet!! Tack ändå!

 • Malin skriver:

  Men de har ju snott min idé 😀 Vad lustigt här har jag gått och funderat på hur jag ska få till sonens expedithylla, tänkte kanske klä in den i Ferm-livings nya barntapet, men så bestämde jag mig för att göra klart i barnsovrummet först innan jag gick på ett nytt projekt! Sen kommer jag in här och ser min idé IRL, och det blev ju tokbra så jag kanske ska skynda mig att göra klart sovrummet nu!

  Trevlig dag!

 • Det var riktigt läckert! Ha en trevlig helg! Kram

 • Karin skriver:

  kika på länken i min outfits-inlägg från igår kväll.. som heter typ "this is me today".. Där har jag länkat till min övervåning och där finns en bild på en sådan klädhängare jag redan köpt. Behöver dock ett par styckten till:)

 • guldmulten skriver:

  bra idé verkligen, riktigt snyggt! jag bara undrar hur man får till alla skarvar i vinklar och vrår och lyckas skära tapeten rakt… verkar svårt 🙂

 • Anonym skriver:

  bra idé verkligen, riktigt snyggt! jag bara undrar hur man får till alla skarvar i vinklar och vrår och lyckas skära tapeten rakt… verkar svårt 🙂

 • || p e r l a n skriver:

  Håller med, riktigt riktigt snyggt!

  Ha en trevlig helg Frida!

 • Natalie R skriver:

  Ruggigt snyggt! Måste dock varit ett himla jobb att mönsteranpassa tapeten på bokhyllans front – med det var ju också just det som gav den läckra effekten 🙂

 • Rackarns vilket tålamod!

 • Riktigt läckert!

  Tack för tipset om Åhlens på min blogg. 🙂

 • Johann a skriver:

  UNderbar idé och den kan ju användas på så mycket. Hyllor, tavlor, bord, ramar, speglar, tidningskorgar, pallar you name it!

 • madelene skriver:

  verkligen=)

 • Johanna.B skriver:

  Oj va roligt! Det blev jag jättesugen på att göra. Har bara inte någon hylla att göra det på..

  Kram

  /Johanna

 • Riktigt fint! Undrar just om de lackat ovanpå tapeten sen för att få den hållbar..? Måste kika in på hemsidan och se om det står nått:)

  Susanne

 • Eva skriver:

  ja det blir ju inte så dyrt att förnya en skåp eller något annat. Fint

 • Iris skriver:

  Ja det där var ju riktigt snyggt! Vilket bra tips!

 • Frida skriver:

  Visst blev det riktigt fint! Man kan lacka ytan, för att göra den extra hållbar. Speciellt om man ska ha den i hallen och ställa skor på, för då kanske man vill kunna torka av den. Hör med din närmaste fackhandel/färghandlare vad som lämpar sig bäst.

 • Helena skriver:

  Jag gjorde så här på min bokhylla hemma, det blev så otroligt snyggt! Jag har Nina Campbell's tapet Perroquet (med papegojor) på bokhyllan och samma design på väggen fast i en annan färg! Väldigt, väldigt, väldigt snyggt!! Tapeten köpte jag här http://www.designtapeter.se

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.