Annons

Svanen Limited Edition 2008

Den klassiska danska stolen "Svanen" lanseras nu i pärlvitt läder som jubileumsutgåva/limited edition från Fritz Hansen. Stolen kommer att tillverkas i 1958 exemplar, till minne av det år som "Svanen" introducerades. Varje stol kommer också att bära ett silverarmband, graverat med ett unikt nummer. Svanen togs fram till ett av Arne Jacobsens största arkitekturprojekt på SAS Hotell i Köpenhamn. The White Swan kommer att finnas i utvalda butiker från 1 november 2008.


Foto: pressbild Fritz Hansen

Kategorier:

Kommentarer

 • Men så läcker!!! Den skulle jag gärna ha hemma hos mig! Om jag hade plats och pengar förstås….

  Kram Karin

 • Åsa skriver:

  Åh men GUUD så tjusig! Vad kostar en sån?

 • eastcoastmom skriver:

  Jättefin! Svanen är en av de vackraste möbler jag vet. Men jag tycker nog ändå den är finast i tyg.

 • ojojojojoj!!! Svanen är en av mina absolouta drömmöbler och att ha den i pärlvit läder…. Aaaaghhhhh!

 • Anna-Karin skriver:

  Jag har bloggat om den också, visst är den underbar?

  Fast om jag fick välja hade jag valt en äggetfåtölj.

 • Iris skriver:

  Åh.. hade jag haft pengar så hade den varit supersnygg i mitt snart färdigrenoverade vardagsrum.. den var ju helt underbart snygg!

  ha det bra!

 • Karin skriver:

  Så underbar! Du vet inte om det finns någon likande stol, fast i billigare prisklass…?

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.