Annons

Studio Violet

Via Ebbas blogg fick jag korn på illustratörerna Camilla Engmans och Elisabeth Dunkers gemensamma satsning, Studio Violet. De säljer konst i form av illustrationer på posters, vykort och block. Underbart söta alster. Vill du köpa kan du göra det i deras egen webbshop. Även om sajten är på engelska, så finns kontoret i Göteborg. Det är inte utan att jag är sugen på att göra ett litet "studi(e)obesök".


Foto: Studio Violet

Kategorier:

Kommentarer

 • Kul att det ligger så nära fast de huserar ute i stora världen!

  Kram Karin

 • Åsa skriver:

  Underbara teckningar och små figurer! Ge mig allt!

 • Ebba von Sydow skriver:

  Ja, visst är det så fint?!! 🙂 Best/Ebba

 • ardiana skriver:

  oj vad fint 🙂

 • Hannah skriver:

  Kul att det äntligen finns en blogg med inredning!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.