Annons

Rosa prylar till hemmet

Det har knappast undgått någon att oktober är en Rosa månad. Många är också de företag som hakat på kampanjen. Här är några av alla speciallanseringar för hemmet som jag har fått pressreleaser om senaste tiden. Dessa saker säljs under oktober, till förmån för bröstcancerforskningen, vilket gör att du kan förena nytta med en god sak. Har du köpt Rosa bandet eller någon rosa specialprodukt i år?
Foto: Vileda lanserar både disktrasor och en rosa diskmopp, Liljeholmens säljer ljus till förmån för Rosa Bandet, Colorama har släppt en serie penslar i rosa liksom en lackfärg som skimrar i den nyansen. Kitchen Aid skänker istället pengar för varje såld rosa produkt från deras sortiment och det erbjudandet gäller alltifrån bakmaskiner till saxar. Har du svårt att bestämma dig finns ett särskilt Master Card, som gör att du automatiskt skänker 2% av allt du handlar till detta välgörande ändamål.

Kategorier:

Kommentarer

 • malin skriver:

  Jag tycker det är jättekul att man förenat "nytta med nöje" eller hur man ska säga här. Köp en nyttig pryl och skänk samtidigt en slant till Bröstcancerfonden.

  Jag har köpt disktrasor, kalender, näsdukar, traditionella bandet. Men det kommer säkert att bli mer, än är ju inte månaden över.

 • :.sara skriver:

  Från en rosaälskande som borde vuxit ifrån det… Bandet köper jag varje år. Eftersom jag just nu är i målartagen ( https://littlemissfixit.blogg.se/2008/october/mdf-del-ii.html ) så känns penslarna som en väl vald investering. En underbar Kitchen Aid hade jag inte heller tackat nej till, men tror tyvärr att den rosa blir nedröstad gentemot en vit… Verkligt fint collage!

 • hanna skriver:

  Jag har köpt både ett rosa band och disktrasor: https://hannet.blogg.se/2008/september/uppmaning-kop.html#comment

  och en vattenflaska: https://hannet.blogg.se/2008/october/annu-mer-rosa.html#comment

  Det är fantastiskt att man kan förena nytta med nöje!!

 • Josefin skriver:

  Jag är grymt sugen på en rosa bakmaskin och den rosa färgen. Men än så länge så har bara disktrasorna följt med hem 🙂

  du missar väl inte min bloggtävling som pågår fram tills den 17 oktober? 🙂

  kram

 • Åsa skriver:

  Jag har bandet av Råman som du bloggade om tidigare!

 • Mrs. b skriver:

  Jag noterade under förra besöket i mataffären att det kryllade av rosa produkter! Men bråttom som jag hade blev det inget som slank med den gången. Det lär det dock definitivt bli nästa gång jag handlar.

 • Annika skriver:

  Rosa bandet har jag förstås köpt, men jag kan absolut tänka mig att köpa fler rosa produkter.

 • Stämningsfullt skriver:

  Jag skulle helst vilja ha….ALLT 🙂 Det är verkligen roligt att det finns så många fina rosa bandet prylar!

 • Monkan skriver:

  fantastisk av företag att göra så.

  Dessutom älskar jag rosa så det blir nog lite shopping när lönen kommer. 🙂

  ha det fint!

 • Frida skriver:

  En rosa Kitchen Aid hade jag kunnat tänka mig (men inte sambon!) 😉 Har hittills köpt bandet och Försvarets hudsalva i rosa hylsa, men det blir säkert något mer, de rosa penslarna t ex.

 • Hem och Lycka skriver:

  Yeees, inte en vara men väl en slant till Cancerfonden och ett rosa band. kram

 • Lina skriver:

  Jag köper rosa bandet varje år men än så länge har jag inte köpt ett. De sålde på indiska när jag shoppade lite där men de ville de ha betalt i kontanter för just det och jag hade bara kort. Däremot har jag köpt de rosa disktrasorna 🙂

 • Jag har köpt ett rosa band och har planerat att köpa en t-shirt också från Lindex.

  Kram Sandra

 • Det är jättebra när de satsar på produkter som man använder ofta, då kan man förena både nytta och nöje. Kram

 • EVA skriver:

  Självklar kör jag rosa hela denna månad !

  Med egen bröstcancer i bakfickan så vet jag ju hur viktigt det är att forskningen får mycket mer pengar ! Tack vare det så lever jag ju…

  ***

  KRAAAM EVA

 • Japp! Disktrasor och ett nytt rosabandpin har det blitt! Samt några slantar här och var i de söta rosa spargrisarna som står i kassorna på vissa matbutiker!

  Susanne

 • xonx skriver:

  Trevlig blogg 🙂

  Besök gärna min fotoblogg 😛

 • Nilla skriver:

  Jag visade i min blogg för ett tag sedan: Jag har köpt ett rosa band och även en sådan skurhink och mopp som på bilden! 🙂

 • Helen skriver:

  Jag har bara köpt det rosa bandet, tyvärr.

 • iHanna skriver:

  Ja, vi som gillar rosa är i 7e himlen just denna månad, tyvärr behöver jag inget av detta just nu, har dock köpt rosa bandet till jackan som vanligt! 🙂 och rosa tilda-penslar på panduro, men det sponsrar ju bara mitt rosa-behov! 😉

 • dahlarna skriver:

  Jag har såklart köpt ett nytt band & reflex i år! Passade även på att köpa disktrasorna & toalettpappret sist jag var och handlade! Eftersom min mor har haft bröstcancer & vi systrar har förhöjd risk – ligger detta ändamål mig extra varmt om hjärtat! KRAM!!!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.