Annons

Nyhet från Normann Copenhagen

Under helgen som gick lanserade danska designöretaget Normann Copenhagen en ny leksak (eller dekorativ detalj för hemmet, det beror på hur mycket barnasinne man har kvar) till sin kollektion. Ett miniflygplan i lackat trä,som kommer i tre olika färger och tre olika storlekar. Design Ole Søndergaard.

Foto: pressbild Normann Copenhagen

Kategorier:

Kommentarer

 • Thea skriver:

  Jag är inne på din blogg för första gången och jag älskar den redan. Kommer absolut återvända 🙂

 • moete skriver:

  dryg du är.

 • selene skriver:

  Vilken fin blogg och grattis till jobbet! Många roliga pysselideer du har:)

 • Petra skriver:

  Vilket sött miniflygplan!

 • Jannice skriver:

  Gud så fint! Stilrent och snyggt! Läste precis artikeln om dig i metro. Grattis! You go girl!

  Kram Jannice

 • Hej, jag vill också säga grattis till reportaget i Metro. Jättekul att läsa din blogg, välskrivet och intressant. Jag sitter själv i Kina och bloggar om mitt vardagsliv här,ska flytta in i enhelt ny lägenhet på fredag i Tianjin. Inredning här är jättestort också.

  Ha det toppen! Louise 🙂

 • Johanna.B skriver:

  Fina, får mig att tänka på Playsam!

  Kram

  /Johanna

 • Jellon skriver:

  Åh ja dessa är verkligen jättesöta. Lite Playsam-aktiga … Man skulle ha ett helt gäng i taket. Ha en fin vecka! //Märit

 • Jessica skriver:

  stilrent och enkelt! läser din blogg för första gången och jag som äääääääälskar inredning, speciellt smågrejer man kan fixa själv, fastnade direkt!

  keep up the good work!/jessica

 • CityGirl skriver:

  Läste artikeln om dig på Metro. Du inspirerade mig till att jag nu ska starta om min blogg och verkligen visa världen vad jag går för. Det är sådana människor som dig som gör det kul att blogga.

  Otroligt kul att få läsa och få så mycket inspiration av någon. Tack!

 • charlotte skriver:

  Fina! Skulle gott kunna tänka mig att ha dem här hemma, många tillsammans!

 • Johanna skriver:

  Hej på dig, gillar verkligen din blogg, då inredning och design är en passion i mitt liv passar denna blogg perfekt.

  Jag har ett länktips till dig, kolla in: https://www.designforkids.se/ – här säljs snygga barntavlor.

  Ha det underbart!

 • niki skriver:

  Den är grym, allt flera designers som börjar göra moderna tappningar av de gamla.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.