Annons

Marimekko mini

Ni har väl inte missat att Marimekko nyligen lanserade en miniatyrmodell av sin populära skål. Den kommer jag definitivt att skriva upp på min önskelista i jul. Den lilla varianten kostar 229 kr.


Foto: pressbild Marimekko

Kategorier:

Kommentarer

 • charlotte skriver:

  De är som karameller i sig själva Marimekkoskålarna. Till önskelistan ska de nog som sagt…

 • Martina skriver:

  De är otroligt söta! Klassiker att ge bort också..

 • :.sara skriver:

  Kikade just på den lilla karamellen i helgen, den stora bor redan med sina kamrater hemma hos oss. Definitivt på min lista med… 😉

 • Mrs. b skriver:

  Ja dom är ju bara för underbara! Frågan är om man ka ha för många Marimekko-skålar?! Jag har två stora än så länge, men med alla fina färger som finns är man ju bra sugen på fler!

 • Rebecka skriver:

  Dom är fina, även de små!

  Kram Rebecka

 • alacs skriver:

  Skulle jättegärna vilja ha de små som efterrättsskålar, men de känns lite för dyra för det. Men såå fina!

 • Veronica skriver:

  Marimekko skålar är helt underbara. Jag vill ha i alla färger, kan inte få nog. Så snygga 🙂

 • Johanna skriver:

  Åh dom är så fina! En marimekko skål står på min önskelista också. 😀

 • jenny skriver:

  Den lilla har jag, helt underbart fint

 • jenny skriver:

  Den lilla har jag, helt underbart fin

 • Malin skriver:

  Jag samlar ju på Marimekkoskålarna. Har typ 11 st än så länge tror jag. Men jag satsar nog på dom stora i alla fall. Men när jag såg dom små tänkte jag att dom borde ha kommit tidigare, för dom stora tar sådan väldans plats om man har många. Dom små hade varit bättre då..

 • Ulrica skriver:

  Jag skulle vilja ha alla färger. Kanske man ska satsa på att börja samla de små.

 • Malin skriver:

  Hade faktiskt missat det för nån månad sen men upptäckte det när jag var hemma hos en kompis om hade en liten skål. Så söta ju. Förstår inte hur jag kunnat missa det. Går ju inte att ha koll på allt 😉

 • Linn skriver:

  Gud så fin! Synd bara att jul är över , men får väl köpa mig en som sen julklapp till mig själv:)

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.