Annons

Klä en tavelram

Att klä en tavelram med ett snyggt tyg kan vara ett snabbt sätt att dekorera en vägg. Testa även med presentpapper, eller tapetprover, gamla retrogardiner som du kan köpa på Tradera eller bitar av gamla klänningar och mönstrade plagg. De här fina bilderna kommer från Sania Hedengrens portfolio, hon jobbar som stylist och har massor av bra idéer. Klicka här för att se mer.


Foto: Magnus Selander, publiceras med tillåtelse av Sania Hedengren och Susanna Zacke

Kategorier:

Kommentarer

 • Liza skriver:

  Ja, nu kliar det i pysselnerverna. Det är alltid så på hösten.. längtar efter förändring, men de behöver absolut inte vara stora och dyra!

  Tack för tipset!

  KRAM!

  Liza

 • Lina skriver:

  Så snyggt! Jag har själv klätt två stora ramar med tyg och jag gillar det skarpt 🙂 Blir precis lika bra som vanliga tygtavlor, fast billigare!

 • dahlarna skriver:

  Jag har precis klätt en målarram med ett tapetprov. Hade nitmaskinen utlåpnad, såp jag tog häftstift. Gick hur bra som helst. Målarramen kostade bara 30 kr. Se gärna mitt inlägg om det via länken… Ha det så bra! KRAMISAR!

 • myrfot skriver:

  Väldigt enkel idé. Gjorde såna tavlor fast i teddytyg, finns att se på min blogg…

 • myamia skriver:

  snyggt! jag blir nyfiken på vad man kan hitta så vackra mönster, vet inte vart jag ska börja leta 🙂 Tips? Ja tack 😉

 • Lilla jag skriver:

  Vilken härlig sida du tipsar om. Har du någon aning om hur böckerna är?

 • Johanna skriver:

  Superhärliga tavlor! Och en jättebra idé!

 • April skriver:

  Är det någon som har tips på vart jag kan köpa ram/tavla som passar ett tyg med måtten 70* 150 cm??

 • Visst gör de superfina grejer! Läckerhemsida med hjorder av finfina tips!

 • MissStorm skriver:

  Snyggt och enkelt. Ett perfekt tips!

  Kram

  MissStorm

 • Martina skriver:

  Du har en mycket bra blogg! Kollar den dagligen. Kolla gärna in min och mitt pyssel 🙂

 • Linda P skriver:

  Kom in o tävla hos mig 🙂 Ett spa-set kanske inte är så dumt nu på höstkanten??

 • hemmabloggaren skriver:

  Underbar sida, tack för tipset.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.