Annons

Idag åker jag till Stockholm

Minns ni hjärteströaren jag bloggade om i somras? Jag kontaktade Malin och bad att få göra en specialbeställning på Stockholmsmotivet med en annan färg (standardkulörerna för det motivet är annars gult + svart). Anledningen till att jag valde den kombinationen är att mina vänner skämtsamt kallar mig ”deltidsstockholmare” numera, eftersom jag åker dit så ofta i olika jobbärenden. Jag betalade 290 kr inklusive frakt för ströaren. Vill du beställa en egen kan du göra det här. Just nu packar jag för nästa resa. Ikväll åker jag till Stockholm igen, den här gången för att bo på Nordic Light Hotel, äta middag med trendanalytikern Stefan Nillson, hålla ett litet föredrag på Trendgruppen och för att delta i ett möte med två spännande inredningsföretag. Kameran är nerpackad så räkna med bilder.


Foto: Frida Berglund

Kategorier:

Kommentarer

 • Linruz skriver:

  Det låter som att du kommer få en mysig och inspirerande dag i stockholm. MYSIGT!!!

  Ströaren är ursnygg..

 • charlotte skriver:

  Söt ströare för det söta!

  Ha sköna och inspirerande dagar i Stockholm!

 • malin skriver:

  så sött…ha det så bra i sthlm..

 • Stort lycka till idag, Frida! Hoppas Du får det jättetrevligt. Söt sockerströare, peersonlig och fin!

 • emelie skriver:

  hej!

  jag läste först om dig i metro, och är djupt imponerad av din vilja och engagemang som tagit dig så långt, väldigt inspererande. =) nu funderar jag på att starta en egen blogg, och har två korta frågor angående detta, som jag hoppas du hinner svara på till min mailadress! =)

  1: ser att du har en personlig design på sedian, men ändå en blogg.se-adress, hur gör man sin egen design?

  2: olika foton som du har med från hemsidan kommer från diverse reklamsidor med mera, och jag undrar om det är ok att ta såna bilder så länge man refererar till vart man hittat dem (då man ju inte äger rättigheterna) eller om man måste kontrollkolla med varje företag och dylikt först innan man "publicerar" dem på sin egen sida??

  tack på förhand, och ha det jätte mysigt i stockholm!

 • Annika skriver:

  Vilka spännande dagar i Stockholm du har framför dig! Och skönt för dig att få åka hem till Umeå sedan! Här har vi underbart väder idag – hoppas att det håller i sig. Det finns inga nya inredningsbutiker att tipsa om – tyvärr! Du får ta en sväng på de "gamla"! 🙂 Nästa Umeåtripp får du gärna komma förbi på en fika hos mig! Gissar att du är mer än fullbokad den här gången! 😉 Kram

 • Lisa skriver:

  Vilken häftig, det där var ju en rolig grej!

 • Anna skriver:

  Kul! Ser fram emot bilder.

 • Eva skriver:

  Hej Frida,

  Läser din trevliga blogg med jämna mellanrum. Är på väg till Göteborg för att ordna kundevent tillsammans med vår servicelämnare(mitten av nov) och tänkte höra med dig om du har något bra tips på trevlig catering. Tack så länge!

  Mvh, Eva

  (Marketing communication manager på Brokk AB i Ske-å… Vi är världsledande på fjärrstyrda demoleringsrobotar 🙂

 • dahlarna skriver:

  Låter som några mycket spännande & givande dagar i Stockholm! Ser fram emot dina foton! Vilken fin hjärteströare du har köpt också! 🙂 Kan man få egna motiv på dem också? KRAMIS!

 • || p e r l a n skriver:

  Underbart söt ströare!

  Du har onekligen ett spännande och roligt arbete Frida! 🙂

 • Martina skriver:

  Så fin den var i rosa, verkligen söt!

 • Liza skriver:

  Så fin ströare.. jag gillar hjärtformen och färgen! Ha en fin helg i Stockholm!!

  Kram!

  Liza

 • badankan skriver:

  Först tänkte jag, hm, jag känner igen den hjärtströaren… Visst ja, det är Ju Malins verk… Jag har jobbat ihop med henne ju… Hon är verkligen duktig..

 • saravillfara skriver:

  Låter som en supertrevlig tripp!

  Såg att du är på väg mot mitt håll också, men som svar på din fråga som kommer jag faktiskt inte på några nya inredningsbutiker som öppnat. Hoppas det beror på att det inte gjort det. 🙂

 • Vilken härlig service att du fick byta färg. Ha det så bra i Sthlm! Kram Sandra

 • jenny skriver:

  tack för att du sa det, farsdag är iNTE nu på söndag utan nästa.. ha det bra i sthlm!

 • Sarah skriver:

  Supersöt, förstår att du är glad för den!

 • Angela skriver:

  Vad fin den var 😀

 • Hanna skriver:

  Du verkar sannerligen ha ett spännande arbetsliv måste jag säga! 🙂

 • Linda skriver:

  Jag har sett de här fina ströarna på min nya favoritbutik i Uppsala. Den heter gebit och ligger på salagatan vid kvarnen. Det är en jättemysig butik jag rekommenderar alla som har vägarna förbi Uppsala att besöka den.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.