Annons

Frukostbrickan med stort F

Idag är det lördag och det betyder sovmorgon och frukost på sängen. Jag vet inte om jag har nämnt det tidigare, men vår frukostbricka från Bosign (som jag köpte för flera år sedan) är grym! På senaste Formex såg jag att den numera finns i nya färger och för er som har laptops kan den användas som ”skrivbord” när du vill sitta i soffan eller sängen när du jobbar. Nu ska vi ta itu med ett fotoprojekt och i eftermiddag ska jag iväg på en liten bloggträff. Mer om det senare. Ha en fin dag så länge!


Foto: Frida Berglund

Kategorier:

Kommentarer

 • Charlotte skriver:

  vilken mysig blogg! 🙂

 • Åsa skriver:

  Myyys!

 • Å så mysigt det ser ut!

  Bloggträff, gud så spännande!!

  Kram Karin

 • Linda P skriver:

  Haa, jag tror minsann att du ska träffa en viss stylist/skribent och en fotograf… Men det är bara vad jag tror 😉 Ska bli kul att se om jag har rätt…

 • M skriver:

  härlig bild!

  finns inget bättre än frukost på sängen! 🙂

 • Malin Inspiration & design skriver:

  Hej! Den där stod jag och spanade på inne på Desingtorget i dag. 😀 En sådan ska jag nog slå till på en dag. 🙂

  Ha en mysig kväll! Kram

 • Det såg riktigt härligt ut med frukost på sängen!

  Kram Sandra

 • Frida skriver:

  Muffins mm är mums, svänger förbi där med cykeln ibland på väg till jobbet och köper deras rågfralla med cheddarost, men att äta den i sängen är ju snäppet bättre 🙂

 • pyrra skriver:

  Mmm … jag dricker alltid mitt morgonkaffe i sängen tillsammans med tidningen och numera även med min älskade C – jag lärde honom knepet att vakna sakta och få en lugn start på dagen. De dagar han är hos mig får jag inte bara kaffe utan hela frukosten på säng. Din fina bricka är precis vad jag letat. Perfekt hemma hos oss i vårt framtida gemensamma hem.

 • || p e r l a n skriver:

  Åh bloggträff.. Hur kul hade inte det varit! Jag bor nog i fel landskap coh del av Sverige är jag rädd för! haha

 • mammabecka skriver:

  Hellre det alltså 😀 Grått kan vara vackert, vet du väl 🙂

 • jenny skriver:

  mysigt det ser ut:)

 • Linruz skriver:

  Vill ha….ett måste till min nyinköpta laptop. men säger jag det till maken får han väl slag….tycker nog vi har shoppat färdigt denna månad.

 • Erika skriver:

  Låter som en toppen present till farsdag!

  Måste kolla in den!

  Kram från Norrland

 • Sofia skriver:

  Annars finns det en billigare variant av laptop-bord på ikea..

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.