Annons

Dominos nya inredningsbok

Idag kom den äntligen med posten, min beställning från Amazon.com Det tog ungefär en vecka att få Dominos nya inredningsbok hemskickad, så jag borde ha beställt den från Sverige. Den var dock så ny att jag tog för givet att den bara fanns i USA. Dumt. Svenska bokhandlare är snabba minsann. I vilket fall känns boken riktigt bra. Jag har inte hunnit lusläsa allt, men uppslagen ger massor av inspiration och idéer. Och inte minst lust att köpa ett hus, så att man har lite fler rum att inreda. Boken rekommenderas verkligen. Något att skriva upp på önskelistan kanske, för er som inte redan köpt?

Foto: Frida Berglund, Husmusen.blogg.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Martina skriver:

  Har inte haft tid att läsa så mkt ännu, men lite har jag hunnit med och jag håller med dig, den verkar bra, lika bra som jag hoppades på!

 • Ja, den skulle jag gärna ha! Sätter genast upp den på önskelistan!

 • Fridas favoriter skriver:

  Ja, tjuvarna kanske "hänger" mer i stan, så vi råkar värre ut?! Det hade även lämnat högar med cigarettaska efter sig, inte så kul med tanke på brandrisken på en snustorr vind… Nåja, angående boken så verkar den väldigt fin och fullmatad med tips, den hamnar på önskelistan till jul 🙂

 • Åsa skriver:

  Vilket vackert omslag!

 • Den är nu uppsatt i min önskelista, tack för tipset!

  Svar: Jag är tillbaka i Uppsala, men kommer nog att fara upp igen om några veckor. Det lät som en härlig idé med bloggfika! Kram Sandra

 • Matildas fikarum skriver:

  Jag tycker omslaget är fint.

 • Linruz skriver:

  Den ser ju onekligen jättefin ut..något att tänka på.

 • Visst är de svenska nätbokhandlarna snabba? Tack snälla för boktipset 🙂

 • Kix skriver:

  Absolut. Jag sätter upp den på önskelistan direkt!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.