Annons

Det kom en rulle med bud…

Igår eftermiddag satt jag på jobbet djupt försjunken i ett projekt när det ringde på interntelefonen och receptionen meddelade att jag hade ett besök på väg upp. Det visade sig att Monika från nya webbutiken Minthe kommit förbi för att lämna ett pressprov till mig. En rulle, med ett ark av miljövänlig kalk. Vad ska jag göra med det här?, tänkte jag. Det är en vas, berättade Monika entusiastiskt. Väl hemma i lägenheten på kvällen tog det bara några minuter innan jag förstod vad hon menade. Med några enkla vik blev arket en tjusig vas. Nu står den på mitt köksbord med veckans fredagsbukett. Vasen kostar 99 kr på Minthe.

Foto: Frida Berglund, Husmusen.blogg.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Maja skriver:

  Men vilken häftig och annorlunda vas! Hur fungerar det med vattnet? Ha en bra lördag! ~ Maja

 • Johanna.B skriver:

  Oj vilken snygg. Kul!

  Kram

  /Johanna

 • Va häftig och annorlunda! Den var snygg!! Trevlig helg!

 • Otroligt häftig lösning. Men hur funkar det? Sätter man en vas innanför eller är den plastad? Berätta!!

  Kram Karin

 • Proforma skriver:

  Snygg… jag vill också veta hur den fungerar!

 • Jo skriver:

  Snyggt! Och vad roligt att få press"objekt" 🙂 SOm vanligt presenterar du det hela med en snygg bild dessutom! 🙂

  Ha en bra helg!

 • Annika skriver:

  Snygg! Trevlig fredagspresent! Umeå bjuder på vackert höstväder idag – hoppas att ni har lika fint i Göteborg!

 • Lallis skriver:

  Men vilken "kulig" vas. En sådan hade jag velat he:)

  Kram Lallis

 • Rebecka skriver:

  Vilken rolig vas, fin var den =)

  Kram Rebecka

 • Matilda skriver:

  Hej Frida! Du jag har en fundering som jag länge klurat på, och försökt att hitta svar på, men förgäves. Och då tänkte jag att du som har kolla på så mycket saker till hem och foton kanske vet 🙂 Jo, nu för tiden när man framkallar foton från digital kamera så blir ju korten ofta 10×13 för att propotionerna ska bli som bäst. Men när man då vill sätta in dessa fina kort i ramar så är det ju hopplöst! Det finns ju fortfarande bara 10×15-ramar på marknaden. Varför? Detta måste ju fler fudnerat på tycker jag så varför har det inte börjat säljas ramar som är 10×13 cm undrar då jag. Nu till det jag tänkte du kanske kunde hjälpa mig med 😉 Vet du vars jag kan få tag i ramar som är 10×13 cm eller hur jag kan göra med 10×15-ramar för att få det att ändå bli snyggt och passa dessa 2cm kortare korten? Tack på förhand! 🙂

 • Caroline skriver:

  Vilken smart vas! Och som sagt bra för miljön, mer sånt! Tack för en bra blogg!

 • Ingela skriver:

  Den såg cool ut, speciellt med en så fin höstbukett i! Lyxigt att få en sån fin vas som avslutning på en arbetsvecka 🙂

 • malin skriver:

  Kul vas.. Allt för att minimera vasskåpet, kolla också in mina platta plastvaser på http://www.tjusigt.nu

  Jag tänkte meddela Matilda och alla andra att jag skickat frågan vidare till en produktutvecklare på IKEA – hoppas de tar tag i det.

 • Sammy Rose skriver:

  å vad kul den var. det blir en perfekt julklapp till en av mina familjemedlemmar.

 • Matilda skriver:

  Tack Malin 🙂 Hoppas vi får svar!

 • Liza skriver:

  Kul vas! Vilken härligt i-stället-för-blomma-present!!

  KRAAAAAAAAAM!

  Liza

 • Vilken rolig och annorlunda vas, kul:)

  Kram Kristina

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.