Annons

Bra oktoberläsning

Jag får ofta frågan vilka tidningar jag läser och gillar. Det varierar en hel del från månad till månad, och från nummer till nummer. Oktober känns som en ovanligt bra tidningsmånad och just nu kan jag verkligen rekommendera de här titlarna som alla förtjänar högsta betyg. Inser dock att ni inte kan köpa alla, det har inte ens jag gjort (några är lånetidningar jag fått av kollegor på jobbet) därför har jag jämfört dem sinsemellan. Som bonus kan nämnas att Living etc. finns till specialpris på Press stop (39 kr) och Fotosidan är en ny tidning, som jag vill passa på att tipsa alla fotointresserade om.


Foto: Frida Berglund

Kategorier:

Kommentarer

 • Fotosidan ska jag kolla efter nästa gång jag handlar, kul med en fototidning.

 • Frida skriver:

  Fotosidan är ett samarbete mellan IDG och Fotosidan (som finns på nätet) Kan verkligen rekommenderas. Bra inspiration och tips!

 • Karin skriver:

  Hej!! Jag har börjat köpa en ny tidning som har kommit ut, 25 underbara hem, en superkul tidning med mycket inspirerande bilder o text!

 • dahlarna skriver:

  Det var kul att få lite tidningstips! Köper flera inredningstidningar varje månad – men här var det faktiskt någon jag inte sett förut. Blev lite sugen på att köpa Fotosidan också! 🙂 Hoppas att du får en bra helg! KRAM!

 • mums, vad många härliga tidningar att supermysa med i höstrusket! Fick Elle Interiör i posten i veckan, mums! jag skulle kunna runiera mig på inredningstidningar, så det är bra att man kan låna av varandra och på biblioteket.

 • Jag tror Residence och Living etc kommer att bli mina nästa tidningsinköp. Tack för tipset!

  Kram Sandra

 • Axelina skriver:

  Själv tänkte jag mig att önska en tidningsprenumeration till julklapp:)

 • || p e r l a n skriver:

  Åh så bra med lite tips. Jag sa faktiskt idag till sambon när vi satt i bilen på väg till Skåne, att några av inredningstidningarna som jag inte hunnit läsa än, är ganska tråkiga numera. Jag tänker absolut byta ut några prenumerationer ser jag! 🙂 Fotosidan är nog en tidning som jag hade fastnat för.. Ska genast kika närmare på den! Tack för alla tips Frida! Ha en skön lördags kväll nu!

 • Johanna.B skriver:

  Tyckte nog även att Sköna Hem's "Skapa Stilen" va riktigt bra. Nog bland de bästa, bättre än den vanliga Sköna Hem.. Kan rekommenderas om du inte redan kollat i den!

  Kram

  /Johanna

 • Åsa skriver:

  Jag älskar Marthas Living!

 • Jenny skriver:

  Åååh, finns det något lyxigare än en bunt nya olästa tidningar drömmer 😀

  – jenny

 • Maria skriver:

  Ska tipsa min sambo om att köpa Fotosidan när han är ute och reser istället för, eller som komplement till, en massa böcker. Så kan jag bläddra i den också. Spännande med nya tidningar!

 • Bodil skriver:

  Spännande med ny fototidning. Har inte riktigt hittat någon bra hittills. Ser fram emot att testa denna. Tack för tipset.

 • Designtjejen skriver:

  Vad roligt att du tipsar om fotosidan! Den ska jag titta på.. stod och bläddrade i massa fototidnigar för ett tag sedan.. men kunde inte bestämma mig så det blev ingen!!!

  Kram

 • Richard skriver:

  https://thecompetition.freehostia.com/

  Gå in på denna sida och klicka på google länkarna.

  Få chansen att vinna en ny digitalkamera.

 • Raz skriver:

  Visst, sådana tidningar är rätt trevliga att läsa, men de innehåller alladeles för mycket reklam. Tyvärr så krävs väl det för att överhuvudtaget gå runt antar jag. Det känns ändå lite dumt att betala för att läsa reklam. Dagens tips: Många magasin finns att läsa gratis på biblioteken. Ha det fint.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.