Annons

Tivoli Audio – Limited Edition

Under Formexmässan fick jag för första gången se Tove Admans Tivoli Audio radio med betongkabinett i Limited Edition version, på riktigt. Har tidigre bara sett den på bild. Radion finns i 50 exemplar och bär mönstret av ljudbilden från radiofrekvensen i betong. Läckert!


Foto: Frida Berglund

Kategorier:

Kommentarer

 • Linda P skriver:

  Jösses ja, angående Messing vs Lindau så har jag nu fört in din kommentar i inlägget. Det slog mig inte att det på ngt vis kunde tolkas som att det skulle vara dina åsikter. Det är ju inte ens mina åsikter, endast en intressant debatt!

 • Lina i Umeå skriver:

  Jättesnyggt mönster och bra tolkning av radiovågorna!

 • Hem och Lycka skriver:

  Oj, läcker!

 • Vicky skriver:

  Såg den på mässan, riktigt häftig var den!!

 • Vilken kul grej! Jag tycker det är kul med "klassiker" som Tivoli Audi görs i olika begränsade upplagor, och den här var dessutom snygg. Själv suktar jag dock efter en vanlig, slät, i trä. Mums!

 • Åh den är så läckert! Kram Sandra

 • Mrs. b skriver:

  Ja, den är läcker! Och där skymtar också ljusstaken som finns på min önskelista – den är bara för snygg! 🙂

 • Frida/Husmusen skriver:

  Visst är den häftig! Jag har den vita modellen. Den syns bla. på Jonas inlägg i gårdagens upplaga av Photoexplained:

  https://www.photoexplained.com/2008/09/02/qpcard-for-battre-vitbalans/

 • dahlarna skriver:

  Superläcker! Jag vill såå gärna ha en Tivoli Audio… Står högt upp på önskelistan!

  Ha det gott! KRAMIS!

 • Maria skriver:

  Mycket läckert! Dags att börja skriva en önskelista. Fast det är sååå långt till min födelsedag …

 • Jenny skriver:

  Läckert. Hade jag kunnat tänka mig i mitt kök

  Ha det gott

  Kram

 • Sarah skriver:

  Jag föll också för den där, underbar!

 • jenny skriver:

  Vill ha, vill ha, vill ha!!!! hur snygg som helst. Kram/jenny

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.