Annons

Tips på bra handdukar

Jag har varit i Stockholm över dagen idag. Är nyss hemkommen med X2000 och det bestående intrycket av min måndag, utöver ett givande möte förstås, blev mitt första besök på kundens nyrenoverade kontor. Det var verkligen något utöver det vanliga. Förutom de tjusiga designklassikerna fastnade jag för deras handdukar från R.O.O.M som de hade på toaletten. Tjocka frottehanddukar som inte luddade och som hade butikens bokstäver i upphöjd text längs bården. Riktigt snygga och riktigt sköna att torka tassarna med. Väl hemma insåg jag också, efter en snabb koll på R.O.O.M’s hemsida, att de är riktigt prisvärda. Ett hett handukstips alltså, om du har vägarna förbi någon av deras butiker.

Foto: pressbilder från R.O.O.M

Kategorier:

Kommentarer

 • Hem och Lycka skriver:

  Oj, det var ett bra pris tycker jag! Och garanterat bra kvalitet när de kommer därifrån.

 • Frida/Husmusen skriver:

  Jag kan verkligen intyga att de kändes sköna att hålla i, sen vet jag ju inte hur de håller efter en tvätt, men det verkar lovande!

 • Tack för tipset, är ute efter nya handdukar! De måste jag spana in, ska upp till Stockholm snart, då får jag springa in på R.O.O.M då.

 • Lina i Umeå skriver:

  Åh varför finns inte ROOM i Umeå??

 • Tina skriver:

  Åh, så fina. Vill ha. Vet du var i Malmö R.O.O.M ligger? (har inte sett butiken)

 • Sarah skriver:

  Såå bra, riktigt bra handdukar kan man aldrig få för många av! Tack för tipset!

 • Kix skriver:

  Jag förstår inte att de var tvugna att lägga ner butiken i Göteborg. Jag gillar butiken och sortimentet skarpt och är alltid full av inspiration. Nu får man ta sig till Köpenhamn istället. Inte för att det tar emot att besöka den staden 🙂

 • Helt klart värda en titt. Fina var de!

 • Lilla jag skriver:

  Vilka snyggingar. Tror du att de finns i fler färger?

 • dahlarna skriver:

  SNYGGA & bra pris dessutom! Hoppas att du får en bra dag! KRAM!

 • fia skriver:

  å kolla där jag som just satsar på grått och svart vitt i badrummet . ska kolla noggrannare på dessa .

 • Malin skriver:

  Jasså du var i Sthlm igår, jag med 🙂

  Handdukarna är jättesnygga!

  Ps. Jag har ny blogg

 • Designtjejen skriver:

  Åhh kul.. dom ska jag kolla in!

  Kram

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.