Annons

Höstnyheter och Londonlängtan

Idag drabbades jag plötsligt av en extrem Londonlängtan. Kanske var det höstvädret som gjorde sitt till, kanske var det bara surfandet på min brittiska favoritshop Habitat, men i vilket fall har jag bestämt att en weekend i London måste hinnas med innan nyår. Därmed basta. Efter att ha sett pressmaterialet på julkollektionen kan jag säga att det kommer vara värt en resa bara för den sakens skull, för att shoppa upp sig på julpynt och kika på julklappar om inte annat. Nytt för hösten är annars Habitats VIP Wallpaper collection med bland andra Marcel Wanders och Christian Lacroix.

Foto: skärmpdump från höstens pressmaterial

Kategorier:

Kommentarer

 • Lilla jag skriver:

  De har många fina saker. Synd att de inte finns i Sverige.

 • Kix skriver:

  Ja, en tripp till London innan jul hade verkligen varit önskvärt men usch vad det är svårt att få tiden till att gå ihop. Varför öppnar inte Habitat här i Sverige?

 • Åsa skriver:

  London är en underbar stad!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.