Annons

Från FL till MocoLoco

Nu är det september och dags för mig att säga tack och hej till alla som har läst mina tidningsartiklar för Family Living. Det har varit både lärorikt och roligt att få skriva för en riktig papperstidning så jag hoppas att chansen kommer igen fler gånger. Nu ser jag fram emot nya spännande utmaningar, bland annat som skribent för internationella designsajten MocoLoco.com där jag ska bevaka Skandinavien. Det känns jättekul att plötsligt ha världen som arbetsfält, trots att jag sitter vid samma gamla skrivbord här hemma. Jag gör mina första spaningar i dagarna. Wish me luck!

Förtydligande:
Jag kommer givetvis att fortsätta skriva på Husmusen.blogg.se Den här sidan ska inte stängas ner, däremot det utrymme jag hade på Family Living. Framöver kommer jag att skriva enstaka artiklar på MocoLoco i form av inlägg i deras nyhetsrulle, men det blir med andra ord ingen ny separat blogg hos dem, utan jag blir deras spanare för Skandinavien. Stort tack för alla gratulationer!

Kategorier:

Kommentarer

 • Ja, absolut! Att få blogga för MocoLoco är grymt, de tar ju bara de bästa! Stort lycka till, det kommer bli hur bra som helst!

 • Lina i Umeå skriver:

  GRATTIS!!

 • Mrs. b skriver:

  Grattis och lycka till!!!

 • anette skriver:

  Stort grattis! Vilken möjlighet och utmaning!

 • Vicke skriver:

  Så kul Frida, ett stort GRATTIS och LYCKA TILL !!

  Kram

 • :.sara skriver:

  Wow! Vad grymt roligt för dig! Lycka till!

 • Proforma skriver:

  Oj! Vad roligt! Förstår mycket väl att du får skriva för dom, så duktig som du är. Lycka till!

 • Margareta skriver:

  I wish you luck, såklart. Kram

 • Jessica skriver:

  Vad tycker du om nya Idol-juryn?

  (om du kollar på programmet dvs)

 • Stämningsfullt skriver:

  Lycka till och grattis 🙂

  Kram!!

 • dahlarna skriver:

  Vad spännande! GRATTIS! Ser fram emot att få kolla in en ny sida & läsa det du skriver! Ha det bäst! KRAMISAR!

 • Frida/Husmusen skriver:

  Stort tack för alla gratulationer!

  Dahlarna:

  Tack! 🙂 Det blir dock ingen egen blogg av detta, utan snarare bloggartiklar eller webbartiklar skrivna av mig, i MocoLocos ordinarie flöde.

 • Annika skriver:

  Åh, de artiklarna ser jag fram emot att få läsa! Du kommer att göra ett strålande jobb – som alltid!

 • Rebecka skriver:

  Grattis! Vad härligt, vilken utmaning =)

  Lycka till!

  Kram Rebecka

 • Grattis & lycka till!

  Kram // Elin

 • saravillfara skriver:

  Du kommer att fixa det med bravur, ingen tvekan!

  Grattis tjejen!

 • Men du, GRATTIS!!! Så himla kul!!

  Kommer att följa dig med spänning!

  Kram Karin

 • Erika skriver:

  Jättegrattis! Det kommer du att klara galant!

 • anna skriver:

  ================================================

  grattis!!! kommer att bli super

  kram

  anna

  ============================================

 • Sarah skriver:

  Oh så roligt!! Kommer givetvis att fortsätta följa dig på MocoLoco, vilken härlig utmaning! Stort grattis, kram kram

 • Kix skriver:

  Ständigt nya utmaningar – superkul. Grattis!

 • Camilla S skriver:

  Grattis!!! MEN JAG KOMMER ATT SAKNA DIN BLOGG!!!!!!!!!!!

 • Karin/Theas rum skriver:

  Grattis, vad skoj!!

 • EvaP skriver:

  Hejsan Husmusen! Hoppas din dag blir strålande och lycklig och varmt lycka till med nya jobbet.

  För någon månad sedan var jag på vippen att maila dig om ett extra rum jag har. Jag kallar det för inspirationsrummet och det är nästan fem meter långt och 2.20 brett. Det är min allra första köpta lägenhet och jag älskar den, överst och en hörnlägenhet. Jag hade tänkt mig två rum och kök men så ramlade den här eländiga lägenheten ner och det fanns ett extra rum.

  Jag har bott där i ett år men det där rummet har jag inte fått kläm på – det ska fungera som ett inspirationsrum. Fast…min mamma som rä 78 år kom på en bra idé och i nästa vecka tänker jag förverkliga den.

  Din skrivbordstol är fantastisk fin och det blir ett framtida mål för mig.

 • Åh va roligt! Vilken rolig utmaning! Grattis och lycka till! Ha en bra dag! Kram

 • Benita skriver:

  Men hallå! Vad kul! Jag bokmärker genast. Vad du är busy 🙂

 • Hej!

  Naturligtvis önskar vi dig lycka till!!! Överger du bloggen också???

  Ha det gott

  Erika

 • Weronica skriver:

  Mina varmaste gratulationer! Det skall bli roligt att läsa där!

 • malinl skriver:

  Verkligen jättegrattis till dig. Du är en klippa på vad än du tar för dig.

  Heja heja!

 • dreamhouse skriver:

  Grattis Grattis och lycka till! superkul! kommer gå galant.xx

 • Speja skriver:

  Så spännande. Och kul. Instämmer i grattiskören!

  Speja

 • Designtjejen skriver:

  Vad roligt!!!! Jätte kul! Grattis!

 • Lina skriver:

  Stort grattis från mig! Jag är också glad så länge du inte lämnar oss och piper iväg till någon annan. Husmusen i mitt hjärta liksom! 🙂

  Kram kram och lycka till!

 • Laura skriver:

  Grattis till ny "jobbet". Vad spännande att få skriva för Mocoloco. Du är så duktig och kreativ.

  Bra jobbat!

 • Anonym skriver:

  Grattis grattis grattis! Vilken spännande utmaning du nu fått. Förlåt, men Family Living kändes INTE ALLS som rätt tidning för dig.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.