Annons

Efva Attling – Endless

I en av tidningarna som låg i stolsfickan på flyget fick jag syn på den här nyheten – Efva Attlings senaste tillskott för svenska Orrefors. En skål med namnet Endless. Djupt inne i den kristallklara glasmassan svävar en ring med det romantiska budskapet "From here to Eternity". Tekniken, som gör att silverringen inte lämnar några bubblor eller spår i kristallen, tog två år att utveckla. Häftigt! Själv skulle jag vilja ha Endless på mitt sängbord för att lägga av mig mina ringar över natten. Älskar Efvas smycken och har fått några i examenspresent och julklapp senaste åren. Fick nästan nippran när jag hamnade brevid henne på Sex & the City premiären häromsistens. Hon är verkligen grym.

Foto: pressbild Orrefors

Kategorier:

Kommentarer

 • Šeila skriver:

  Ska ha en tväling i min blogg. Så har du tips på vad man kan lotta ut kika gärna och lämna en kommentar! 🙂

 • J skriver:

  Åh!! Den ska jag kika in… Dyr antar jag (?).

 • Oj, vilket imponerande hantverk… Håller med om att den skulle passa perfekt på nattduksbordet…

 • Johan skriver:

  Den finns att köpa från https://swedishartglass.se/viewshop.aspx?pat=235

  för 1995 SEK (fri frakt) 🙂

 • Nilla skriver:

  Jag har sett den i smyckesaffären, finast hittills!

  Jag har ingenting av henne. (Jag var sugen på halsbandet Astra men ångrade mig.)

  (Jag har mina ringar i ett tennhjärta. )

  Ha det bra.

 • Annika skriver:

  Så vacker! Jag har den ringen som halsband – i guld. Fick halsbandet av min man på vår 10-åriga bröllopsdag!

 • Maria skriver:

  Åh så vackert! Jag gillar verkligen hennes budskapen i hennes smycken…

 • Malin skriver:

  Vilken perfekt bröllopspresent att önska sig eller att ge bort.

 • Åh vilken vacker nyhet!

  Kram Karin

 • Åh den var riktigt snygg! En sån vill jag ha och även ge en till mamma. Vet du vad den kostar? Jag har en temavecka på bloggen denna vecka, haka gärna på om du har lust. Kram

 • Anne skriver:

  Åh, den var riktigt, riktigt fin. Omedelbart upp på "stora" önskelistan 😉

 • Linda P skriver:

  Ja jag har också spanat in den urtjusiga skålen, eller vad man ska kalla den.. Fast jag tror att jag hela tiden skulle vilja försöka ta upp ringen därifrån… Gillar Attlings grejor i övrigt också! Min förlovningsring kommer ju från henne 🙂

 • Amy skriver:

  Åh, den var verkligen fin! Har en liten "knopp" från Skultuna för mina ringar nu men den här skulle inte vara dum heller… Hoppas du har en härlig semester!

 • Lizaloop skriver:

  Ja men guu så snygg, skulle inte ha något emot att få den inte!!

 • Wow! Den var verkligen ursnygg! En sådan vill jag ha! Dock antar jag att den kostar en hel del så jag får väl nöja mig med att titta på den här på Din blogg… 😉

 • dahlarna skriver:

  Ja, Efva Attling har sååå fina saker! Endless stora kvadratiska fat är ju inte helt fel heller. Skulle gärna ha det som fruktfat om ekonomin godkände det!! Amor Vincit Omnia-serien älskar jag. Jag har två Champagne Coupe. Sååå fina! Skulle gärna ha tårtfatet & ljusstakarna också!!! Men det kostar ju lite… Ha det så bra!

  KRAMIS!

 • Oj så läcker! Kram Sandra

 • efffektivnice.blogg.se

 • mallan skriver:

  Wow 🙂 Otroligt snygg! Tack för tipset 🙂

 • Liss skriver:

  De större faten är ju perfekta som bröllopspresent om man är beredd att ge för så mycket pengar.

 • Margareta skriver:

  Mycket mycket vackert. Morgongåva?

 • Fredric skriver:

  Jo hon är cool, jag har en av de första ringarna som hon gjorde. Det var innan hon hade egen/egna butiker så jag fick gå in i hennes lägenhet så hjälpte hon mig att hitta rätt storlek 🙂

 • Jenny skriver:

  Hej

  Titta gärna in på min blogg och var med i min tävling. Gör gärna lite reklam för den i din egen blogg om du känner för det

  Kram jenny

 • Annelie skriver:

  vad vacker den är.. hon gör fina saker! Skulle vilja ha hennes glas också och så klart hennes smycken!

  Trevlig eftermiddag/Annelie

 • Berra skriver:

  kanononsnygg! helt enkenlt

 • Michis skriver:

  Den är jättefin, men är det bara jag som tycker att den samtidigt ser ut som en (i och för sig väldigt lyxig) typ av tvålkopp?

 • Tess skriver:

  Gud vilken fantastisk!

  Känns verkligen som om hon har fångat evighet

 • Åsa skriver:

  Gud så snygg

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.