Annons

SATC: Marimekkos moment

Det känns som om 2008 har varit Marimekkos år. Först designsamarbetet med H&M, sedan mönsterdesignen på Manolo Blahniks limited edition sedan publicitet i årets just nu mest omtalade film, Sex And The City The Movie. I slutet av filmen när Carrie pratar med sin assistent Louise inne i lägenheten ser man den här svartvita textilen Aarre från Marimekko i bakgrunden.

Kategorier:

Kommentarer

 • GÅRDSROMANTIK skriver:

  Snyggt som alltid när det handlar om Marimekko.

  Önskar dig en härligt varm och glad midsommar!

  Kram Maud

 • Ååå…Så fint!

  I like Marimekko å SATC….

  Ha en glad Midsommar!

  Kram!

 • Oh så fint – läckert med svart/vita mönster tycker jag!

  Glad midsommar till dig husmusen.

  Mvh Jenny

 • Pupu skriver:

  Och dessutom bytet av CEO från Kirsti Paakkanen till Mika Ihamuotila vars idéer kommer nog att få publicitet i framtiden. Det är något spännande i honom, hans sätt att vara ärlig, öppen, varm och kreativ. Sådan bild får man i varje fall i de finländska tidningar som intervjuat honom.

 • Ilyasrita skriver:

  Wow super site! Thanks 🙂 I have you bookmarked now.

 • Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *