Annons

SATC: Marimekkos moment

Det känns som om 2008 har varit Marimekkos år. Först designsamarbetet med H&M, sedan mönsterdesignen på Manolo Blahniks limited edition sedan publicitet i årets just nu mest omtalade film, Sex And The City The Movie. I slutet av filmen när Carrie pratar med sin assistent Louise inne i lägenheten ser man den här svartvita textilen Aarre från Marimekko i bakgrunden.

Kategorier:

Kommentarer

 • GÅRDSROMANTIK skriver:

  Snyggt som alltid när det handlar om Marimekko.

  Önskar dig en härligt varm och glad midsommar!

  Kram Maud

 • Ååå…Så fint!

  I like Marimekko å SATC….

  Ha en glad Midsommar!

  Kram!

 • Oh så fint – läckert med svart/vita mönster tycker jag!

  Glad midsommar till dig husmusen.

  Mvh Jenny

 • Pupu skriver:

  Och dessutom bytet av CEO från Kirsti Paakkanen till Mika Ihamuotila vars idéer kommer nog att få publicitet i framtiden. Det är något spännande i honom, hans sätt att vara ärlig, öppen, varm och kreativ. Sådan bild får man i varje fall i de finländska tidningar som intervjuat honom.

 • Ilyasrita skriver:

  Wow super site! Thanks 🙂 I have you bookmarked now.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.