Annons

Drömmar om en kolonilott

Ikväll har jag varit och kikat på en jättefin kolonilott i Örgryte. Har nämligen en kollega som skriver om sin lilla täppa med tillhörande hus på den här bloggen och ikväll blev jag inbjuden till henne på fika. Stackarn blev knappt av med mig. Efter en kopp kaffe och mandelkubbar med mjölk fick jag en liten rundvandring på området. Döm om min förvåning när jag stöter på en klasskompis från civilekonomprogrammet i Umeå. Tillika granne från Holmsund. Där. Av alla ställen. Världen är sannerligen inte stor ibland. Och han stod och spikade på något riktigt spännande, som jag kanske får tillfälle att visa lite senare i sommar, i ett annat format. Vill du se fler bilder från kvällen? Klicka här!

Foto: Frida Berglund

Kategorier:

Kommentarer

 • Pasta Etc. har ju så mycket smarrigt! Underbara bilder från "lotten". Ha en mysig morgondag! Kram Karin

 • Jo skriver:

  Vilka fina foton du har tagit! Och vad roligt det är när ens favoritbloggar mixas! 🙂 Jag har ju hittat er på olika håll och så visar det sig att ni är kollegor 🙂

 • Livet i byn skriver:

  Förstår om du drömmer om en egen kolonilott. Jag är ju en äkta lantmänniska så tanken att flytta härifrån finns inte :0)

  ~Livet i byn

 • Margareta skriver:

  Härliga bilder. Kolonilotter i storstan, vilka oaser. Fick just en ny favorit bland trädgårdsbloggarna.

 • Designtjejen skriver:

  Så mysigt det ser ut. Vad härligt att vara vid en liten kolonilott! Hoppas att du får en härlig torsdag innan ledigheten!

 • Fin bild! Så mysigt med en kolonilott! Ha en bra dag!

 • Mmmm kolonilott…jag står i kö för en här i Stokcholm, om ca 5 år kommer jag äntligen att få den!

 • Speja skriver:

  Konstigt, sammanträffanden av sådana slag är ju märkliga men inte ovanliga. Man vet aldrig vad som väntar runt hörnet, alltid lika spännande;)

  Speja

 • cina skriver:

  Du har så många bra ideér. Jag ska på ett bröllop om 2 veckor där en barndomskompis gifter sig. Present ja, problemet är ju att hon nuförtiden bor i england därför är ju fysiska presenter lite svårt att ge då de ska transportera dem hem sedan över vattnet… Har du tips på någon webshop i england däre man skulle kunna ge dem ett presentkort? eller kanske något annat som inte är skrymmande…

 • Sofie skriver:

  Vad mysigt med kolonilott. Ska titta in på hennes blogg! Ja minsann, världen kan verkligen vara liten ibland 🙂

  Ha en fin dag!

  Kramar, Sofie

 • Sandra skriver:

  Vad mysigt det lät med kolonilott, kram Sandra

 • Linda P skriver:

  Var också och promenerade ibland stadens kolonilotter häromkvällen. Pedantiskt skötta och överdekorerade med snickarglädje och keramikbollar så det stod härliga till! Mitt bland alla dessa skulle jag kunna tänka mig en alldels svart, stram liten liten stuga, men grönt gräs och mestadels vita blommor! Lovely!

 • Pysselprinsessan skriver:

  Åh vad härligt! Nu i sommarvärmen så längtar man ju extra mycket efter sin egen täppa! 🙂

  Kramar

 • alacs skriver:

  Såg dig omnämnd i Villaägaren nr 3 som kom idag! Kul! Är inne till och från här på din blogg, men dålig på att kommentera.

  /alacs

 • Mari skriver:

  Vad härligt med en kolonilott, ett avkopplande ställe nära stan skulle vara perfekt samt ett liten, liten stuga på tomten. Inte för att jag har gröna fingrar precis men lite blommor och sallad skulle jag nog fixa.

 • Anne skriver:

  Världen är inte liten, jag har träffat på min norska kusin i en inredningsaffär i göteborg. Det var märkligt tyckte jag 🙂 Jätte fint foto du har tagit! Önskar dig en trevlig helg och att nationaldagen blir fin!

 • Suscoto skriver:

  Enjoyed browsing through the site. Keep up the good work.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.