Annons

Lugn lördagsmorgon

Sovmorgon och frukost på sängen. Latte, ostsmörgås och hallonmuffins på min bricka Moln från Gunilla Axén som jag fått av Sofia. Har läst lite i min nya bok och kollat på en repris av Äntligen Hemma. Nu är jag redo för en ledig dag och så utvilad att jag hoppas överleva en tur till MediaMarkt. Jonas favoritställe. Själv har jag siktat in mig på Plantagen. Idag ska det shoppas blommor till balkongen!

Foto: Frida Berglund

Kategorier:

Kommentarer

 • Amy skriver:

  Åh, vilken härlig frukost! Man blir riktigt hungrig av att se den, skulle inte säga nej till en god hallonmuffins just nu… Ha en trevlig helg!

 • Annika skriver:

  Vilken härlig morgon! Och så läckra bilder! Molnbrickan är jättefin! Jag vill också ha en! 😉 Idag är det premiär för min VK-blogg! Tusen tack, Frida, för att du tipsade om mig! I owe you one! 🙂 Ha en fin lördag! Kram

 • GÅRDSROMANTIKK skriver:

  Vilken härlig morgon du haft!

  Hoppas du hittar många vackra blommor.

  Jag har lagt upp länkar till en massa tävlingar på min blogg – så du inte missar någon!

  Bland annat kan an vinna ett vackert smycke från Diddi!

  Kram Maud

 • Isabelle skriver:

  Åh det lät som om du haft en supermysig morgon! Själv har jag haft det stressigt, men snart är det helg även för min del. 🙂 Så imorgon är mysfrukost/brunch inplanerad hemma med make och barn. Längtar! Trevlig helg!

 • Camilla skriver:

  Men så fina bilder! Det är ett sånt fint sken runt dem… Ingen dålig frukost heller, perfekt på en lördag!

  MediaMarkt… Kommer aldrig våga mig dit igen. Sen jag blev gravid har jag blivit superklumpig så sist jag var där (i Västerås visserligen men de har säkert satt upp bild på mig i alla affärer under rubriken "PORTAD") ramlade jag in i raddan med systemkameror, de som kostar över 20. 000 kr. PANG, KRASCH, BOOM. Niklas höll på att dö av skam och gömde sig, själv ville jag sjunka genom jorden… Hahaha. 🙂

  Kram

 • Nilla skriver:

  Min man har också MediaMarkt som favoritaffär 🙂 Jag gillar Plantagen! Ha en bra dag.

 • Evelyn, i hemmet skriver:

  Vilken härlig start på dagen!

  Hoppas du får en superfin helg 🙂

  Och tack för uppmuntran!

  Kram, kram!

 • Svar: Ja det är tyvärr en av nackdelarna med att ha bloggen på bloggerportalen. Alla som skriver måste själv ha ett konto, det är synd. Kram Sandra

 • Mia skriver:

  Åh vilken härlig frukost:) Jättefin bricka med, en sån har jag med;) Jag kommenterar inte för ofta men jag läser flitigt din fina blogg, keep up the good work!!! Kram Mia

 • dahlarna skriver:

  Låter som en underbart härlig morgon!!! Sån vill jag med ha :-). Kanske får jag det imorgon när det är morsdag…

  KRAM!

 • Torsteinhege skriver:

  Interesting. No more comment 🙂

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.