Annons

Bokstavsspecial: Barnrum

Som avslutning på bokstavsspecialen kommer ett inlägg om hur man kan använda text för att inreda ett barnrum. Namnet kan skrivas med hjälp av kuddar, tavlor och bokstäver på en vägg. Några av idéerna har jag tidigare bloggat om på Family Living. Åhléns har också en hel del bokstavsprodukter nu.


Foto: Childhood interiors, Made By girl, Potterybarn och Childhood interiors.

Kategorier:

Kommentarer

 • dreamhouse skriver:

  fint med bokstäver… yvestown.com har härliga kuddbokstäver i fina färger och tyger. ha en skön dag! xx

 • Nina skriver:

  Jag är grymt sugen på att haka på bokstavstrenden, speciellt i mina barns rum. Har följt länkarna du lagt in på jakt efter bokstäver som jag vet att jag sett någonstans men minns inte var. Kanske kan du hjälpa mig. De var vita inte så stora, kanske 10 cm, rätt tjocka så att de står för sig själv. Några tips om var jag kan hitta sådana?

  Tack för inspirationen!

 • Sandra skriver:

  Det är så snyggt med bokstäver, känns dessutom lite pedagogiskt för ett barn att ha i sitt rum. Kram Sandra

 • maria skriver:

  bra idé. jag har just funderat på vad jag ska ge till min systerdotter som fyller 4. ville ha med siffran någonstans. ett kuddfordral vore kanske något, med budgetvarianten "trycka själv". 🙂

 • Men titta, det står ju CLEO med stora bokstäver, mitt alter ego. 😉

 • Martina skriver:

  Gillar tavlan, och alla kuddar såg så mysigt ut. Så fort jag har barn ska jag ha härligt blommiga tygbokstäver i deras namn.

 • KokosFett skriver:

  Jättefina, behövde lite bra tips, tack!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.