Annons

Vinyl har blivit Plynyl

Kommer ni ihåg Chilewich som var så populära 2006 med sina spunna dukar av plast? Nu är de tillbaka igen, med ett nytt miljövänligare vinylmaterial som de kallar Plynyl. En mer ekologisk och träliknande sak som är en korsning mellan Vinyl och Plywood. Funkar för att täcka väggar, möbler och inredning för en mer naturlig look. Intressant anpassning.
25594-1927
Foto: pressbild Plynil

Kategorier:

Kommentarer

 • ävä skriver:

  svar ; haha alltid 😀

 • Anonym skriver:

  ser fint ut
  Vill känna materialet mellan mina fingrar först.
  Sen kan jag tänka mej att klä mitt gamla gamla skåp med detta.
  Var kan man känna på detta /Nina

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.