Annons

Believe in Reincarnation

Som avrundning på den här veckans bloggande om ekologisk inredning vill jag visa en reklamkampanj, som är snudd på konst i sitt utförande. Passande nog är den gjort för Greenpeace också. Skulle inte den passa som inramad poster i vilket minimalistiskt "inrednings-tidnings-hem" som helst, så säg. Tipstack till Maria på Resumé.

25594-1926

Kategorier:

Kommentarer

 • Den var superkitchig!!!
  =)

 • Åh wow vilken härlig affisch! Den vill jag ha! Måste kolla upp om den går att beställa… *klickar vidare*

 • anna skriver:

  Super härlig!!!
  Anna

 • Liza skriver:

  Inte min stil.. men härlig att titta på!
  KRAM!

 • Frida skriver:

  Det är en otroligt läcker kampanj!

 • Pethra skriver:

  Åh, vilken härlig. Man blirinspirerad att göra något liknande själv!

 • Sofisan skriver:

  Den är inte bara snygg som konst den ÄR konst! Jag pluggar konstvetenskap och kan med säkerhet säga att den är det, inga tvivel, behöver inte rådfråga nån föreläsare eller så. Det är ganska vanligt nu på senare tid att reklamer dyker upp i konstböckerna. Så nu har jag fått snobba mig lite med min utbildning, trevligt!

 • Matkultur skriver:

  Det ser lite pyssligt ut..

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.