Annons

Stockholmsweekend på Rica Talk

I helgen har det varit glest med bloggande från min sida. Det beror på att vi har haft en lugn och avkopplande (och inte minst avkopplad) helg på Rica Talk i Stockholm som ligger vägg i vägg med Älvsjömässan. Ett jättefint hotell med mycket ögongodis för en designfantast som mig. Philippe Starck stolar i lobbyn, mattor från Kasthall i restaurangen, Skelder ljusglober i taket samt designmöbler från italienska Fasem, småländska Pronova och Norell. På en vägg som sträcker sig genom två våningar frodas en enorm och livs levande växttapet. Häftigt. Nu är det dags att checka ut, sen återstår en sväng på stan innan vi åker tillbaka till Göteborg. På återseende ikväll!

25594-1890
Foto: bilder från Rica Talk

Kategorier:

Kommentarer

 • Sen när är din blogg igång igen.. Ojoj här missar man saker. Borde verkligen hänga på nätet mer igen ser jag 🙂

 • Evelyn, i hemmet skriver:

  Oj, vad läckert!
  Älskar hur de har arbetat med färgerna!
  KRAM!

 • Linda skriver:

  Det ser verkligen härligt ut!

 • Kristina skriver:

  Å ser jättehärligt ut:) ha en bra dag! Kram

 • Sandra skriver:

  Så härligt att få bo i ett hotell som bryr sig om design. Kram Sandra

 • Hanna-Sofia skriver:

  Verkar vara ett riktigt trevligt hotell.

 • Hann inte med mässan i helgen men väntar med spänning på en rapport 🙂

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.