Annons

Spegelspecial: Seletti

Laserskurna speglar har jag bloggat om tidigare, men nu har det fenomenet eskalerat till antalet och blivit en påtaglig trend i inredningsvärlden. Här är ett ytterligare exempel på nya laserskurna speglar som faller inom den kategorin. Dessa  kommer från Italienska Seletti (vars sortiment bland annat säljs hos Stockhome i Stockholm). Deras modeller är formade efter olika ord eller budskap. Här är några exempel. Vill du se fler kan du surfa in på deras hemsida.

25594-1891

Foto: pressbild Seletti

Kategorier:

Kommentarer

  • Designtjejen skriver:

    Åh.. vad många bra tips du har gett. Dom här tyckte jag var jätte läckra.. jag är ju så förtjust i ord 🙂

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

    Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

    Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.